Template Headers Website 24 25 NIEUW

Welkom in seizoen 24-25

De voorverkoop van het nieuwe seizoen is in volle gang. En wat hebben jullie al veel besteld! Vooral de cabaretvoorstellingen lopen hard, maar met ruim 250 voorstellingen is er gelukkig voor ieder wat wils.

Bekijk agenda 24-25


Nieuw in de verkoop

We hebben recent de trending comedian Kor Hoebe bijgeboekt op donderdag 19 september en wat gaat de kaartverkoop hard. Ook geven Jack Plooij & Günther Steiner op maandag 26 augustus een eenmalige debrief over de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Dat wil je niet missen!

En net bevestigd in De Landing: op zaterdag 5 oktober komt Mythos: Ragnarok, de internationale hit op het Edinburgh Fringe Festival, naar deze locatie. Een voorstelling die Noordse mythologie combineert met comedy, chaos en... worstelen.

Seizoensbrochure

Ook de brochure van seizoen 24-25 is weer verschenen. Deze is tijdens openingstijden op te halen in onze schouwburg of bij boekhandel Venstra. Neem hier een kijkje in de digitale brochure

Series

We hebben weer een aantal aantrekkelijke series samengesteld. Ook nieuw dit seizoen: de Club van 6 voor 60, waarbij je voor slechts 60 euro gedurende het seizoen een introductieavond en vijf verdiepende voorstellingen mag bezoeken. Bekijk hier het programma en sluit je aan bij onze club!

Previewmiddag

Daarnaast organiseren we in september een Previewmiddag met mooie voorproefjes van het nieuwe seizoen. Je bent van harte welkom!