Template Headers Website 24 25(1)

Start voorverkoop seizoen 24-25

Het is bijna weer zover! De programmering voor seizoen 24-25 is zo goed als rond en we hebben straks, zoals je van ons gewend bent, weer een breed aanbod van bijzonder toneel tot verrassend jeugdtheater, van swingende concerten tot topcabaret en van oogstrelend mooie dans tot wervelende shows en musicals voor je klaarstaan.

Wat dacht je bijvoorbeeld van cabaretiers als Claudia de Breij, Najib Amhali of Daniƫl Arends? Of de revue Josephine B. met musicalster Channah Hewitt? Ook het alom geprezen De Jaren van het Nationale Theater komt nog een keer terug evenals Doek! van Maria Goos met niemand minder dan Liz Snoijink en Porgy Franssen.

We kijken zelf bijvoorbeeld ook heel erg uit naar de nouveau cirque voorstellingen Tipping Point van Panama Pictures en Ten Thousands Hours van Gravity & Other Myths. Een veelzijdig aanbod dus van grote namen en nieuw talent.

Brochure

De seizoensbrochure verschijnt zaterdag 18 mei en vanaf vrijdag 10 mei staat ook de hele programmering weer op de website.

Start voorverkoop

De voorverkoop, met 10% vroegboekkorting op veel voorstellingen, start zaterdag 25 mei om 10.00 uur. De vroegboekperiode duurt tot en met 25 juni. Wist je trouwens dat wij Vroegboekers tijdens het seizoen ook altijd verrassen met aantrekkelijke acties?

Schrijf zaterdag 25 mei 10.00 uur dus alvast in je agenda. Dan weet je zeker dat je weer verzekerd bent van de beste plekken voor een aantal mooie avondjes uit. Lees hier onze antwoorden op een aantal Vaak gestelde vragen over de voorverkoop of bekijk hier alle vroegboekvoordelen.

FAQ's

Sta je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrieven maar wil je graag een reminder ontvangen wanneer de voorverkoop van start gaat? Meld je dan hier aan.

Al in de verkoop

De kaartverkoop voor een aantal voorstellingen in het nieuwe seizoen is, op het verzoek van de artiesten, al gestart. Zo kun je nu al kaarten kopen voor Malle Babbe, Tineke Schouten, Shrek de Musical, Hans Klok, Saturday Night Fever en meer. Bekijk hier het hele overzicht.

Als eerste op de hoogte zijn van alle bijzonderheden van het nieuwe seizoen? Meld je dan aan voor een van onze Nieuwsbrieven. Of volg ons op onze socials.

Meld je aan