Stadsschouwburg Nieuw (Gemiddeld)

Toneelleesclub

Toneelleesclub

Ontdek de Toneelleesclub

Wil je ook weleens het gevoel hebben in een toneelstuk te zitten maar heb je geen behoefte om op het podium te staan? Of wil je juist acteur worden en wil je meer ervaring opdoen met teksttoneel? Meld je dan aan voor onze Toneelleesclub. In de maanden september t/m december staan er nieuwe edities op de planning. Bekijk hier alle data.

De Toneelleesclub komt één keer per maand samen. Onder de enthousiaste begeleiding van toneelschrijver Luuk Imhann, winnaar van de BNG Bank Lezersprijs 2022, lees je met een groep mensen een toneelstuk in de schouwburg.  De rollen worden verdeeld en je kunt je een hele middag of avond lang je favoriete toneelpersonages wanen. De Toneelleesclub is voor iedereen. Voor wie mee wil lezen maar het spannend vindt: je mag zelf bepalen of je hardop een rol wil lezen, of in stilte meeleest.

Toneelteksten lezen in de schouwburg
De Toneelleesclub vindt 's middags plaats in het Theatercafé van de schouwburg. Het is dus ook een leuke manier om het theater op een andere manier te leren kennen!

Wil je meelezen? Voor jouw deelname vragen we een kleine financiële bijdrage van € 5,00. Je kunt losse middagen boeken of bestel de Toneelleesclub met voordeel als serie

Aanmelden

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via [email protected]