Sasa Ostoja Beeld Samen Uit DEF

Samen naar theater?

Samen Uit


Je bent alleengaand, dol op theater, maar er is even niemand om samen mee naar de schouwburg te gaan. Speciaal daarvoor is er Samen Uit. Ook in seizoen 24-25 willen we weer een aantal voorstellingen selecteren waar je als alleengaande 'Samen Uit' naartoe kan.

Gezelligheid en ontmoeten
Je wordt een half uur voor aanvang in de foyer ontvangen voor een kop koffie of thee en maakt dan kennis met anderen die ook alleen naar deze voorstelling gaan.

In de pauze en na afloop is er tijd om met elkaar na te praten over wat je hebt gezien. Leuk en verrijkend omdat je daardoor soms de voorstelling met andere ogen bekijkt of nieuwe dingen ontdekt. Zeker bij toneelvoorstellingen is er vaak voldoende stof om over na te denken en na te praten. 

Meedenken?

Wil je erover meedenken hoe we volgend seizoen invulling gaan geven aan Samen Uit of misschien zelfs als vrijwilliger hier een actieve rol in spelen? Laat het ons dan weten via [email protected].

Waar kun je naartoe?

Er staan op dit moment nog geen voorstellingen met Samen Uit op de agenda. Meld je aan voor onze Nieuwsbrieven om als eerste op de hoogte te zijn zodra dit initiatief weer start.