Sasa Ostoja Beeld Samen Uit DEF

Samen naar theater?

Samen Uit


Je bent alleengaand, dol op theater, maar er is even niemand om samen mee naar de schouwburg te gaan. Ook voor het seizoen 2023-2024 hebben wij weer een aantal voorstellingen geselecteerd om samen naar toe te gaan.  

Gezelligheid en ontmoeten
Een van onze collega's ontvangt je één uur voor aanvang in de foyer voor een kop koffie en dan maak je kennis met anderen die ook alleen naar deze voorstelling gaan. In de (eventuele) pauze en na afloop is er tijd om met elkaar na te praten over wat je hebt gezien. Leuk en verrijkend omdat je daardoor soms de voorstelling met andere ogen bekijkt of nieuwe dingen ontdekt. Zeker bij toneelvoorstellingen is er vaak voldoende stof om over na te denken en na te praten. 

Hoe werkt het? 
Je boekt via de website een ticket voor een Samen Uit voorstelling op het prijstype Samen Uit. Na aankoop wisselen we achter de schermen je ticket om voor mooie plaatsen naast elkaar in de zaal. Je aangepaste ticket vind je automatisch terug in je Mijn Theater-account. 

Waar kun je naartoe?

Samen Uit ook als Serie te bestellen
Nieuw dit seizoen is dat je Samen Uit ook als Serie kunt bestellen. We hebben 2 Series samengesteld die je met 20% korting kunt bestellen. Bekijk hieronder de series.

Okt21 KZ Julika Marijn In De Schaduw Van Rembrandt F Carla Van De Puttelaar Liggend PF
Za 21 okt - Julika Marijn - In de schaduw van Rembrandt

 

Nov04&05 GZ Fokker Blankers Tol F Mark Engelen PF (6)
Za 4 nov - Fokker Blankers Tol

 

Dec18 GZ Rythm Of The Dance PF (2)
Ma 18 dec - Rhythm of the Dance - The Christmas Show

 

Mrt07 KZ Nhung Dam Iedereen Een Mening PF (2)
Do 7 mrt - Nhung Dam - Nhung geeft zich bloot

 

Apr04 GZ Diederik Van Vleuten F Hessel Stuut PF (2)
Do 4 apr - Diederik van Vleuten - Bouwjaar ’61