Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Algemene Bezoekersvoorwaarden

Schouwburg Amstelveen hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012.

In aanvulling op de VSCD-bezoekersvoorwaarden hanteren wij onderstaande Algemene Voorwaarden:

 

Coronarichtlijnen

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Je leest er hier meer over.

 

Tegoedbon bij verhindering

Indien je verhinderd bent, hanteert Schouwburg Amstelveen een versoepelde regel t.o.v. de VSCD-voorwaarden (artikel 2) voor het ruilen of annuleren van entreebewijzen:

Versoepelde retourregeling
Zolang er beperkende maatregelen zijn i.v.m. de coronarichtlijnen kun je je tickets tot de dag van de voorstelling ruilen voor een tegoedbon. Mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl als je gebruik wilt maken van deze service. Zet in de mail je gegevens, titel voorstelling en de rij- en stoelnummers die je terug wilt geven. Per mail sturen wij je dan de tegoedbon.

Zodra de beperkende maatregelen worden opgeheven, gelden weer onze reguliere retourvoorwaarden: Tot één week voor de voorstelling kun je je kaarten omruilen voor een tegoedbon. Kosten voor het ruilen bedragen € 4,75 per entreebewijs. Als een voorstelling binnen 7 dagen plaatsvindt is het helaas niet mogelijk om je entreebewijzen te annuleren.

 

Privacy en bescherming persoonsgegevens

Wij respecteren je privacy. Als je bij ons online een bestelling plaatst gaan wij ervan uit dat wij je ook per e-mail kunnen informeren over je bestelling of andere voorstelllingsinformatie. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Je kunt je altijd (via een link in de footer van onze e-mail) afmelden voor nieuwsbrieven of voorstellingsinformatie. Als je telefoonnummer of e-mailadres niet bij ons bekend is, kunnen wij je ook niet via e-mail of telefoon bereiken als een voorstelling last minute wordt geannuleerd. Om die reden vragen wij je adresgegevens zodat wij je kunnen bereiken als een voorstelling geannuleerd moet worden. Wij sturen je dan ook onze seizoensbrochure die jaarlijks in april/mei verschijnt. De brochure wordt verstuurd aan alle vroegboekers van de afgelopen twee seizoenen en aan bezoekers die hebben aangegeven de brochure jaarlijks te willen ontvangen.

Roken

Roken is niet toegestaan in de schouwburg.


Na aanvang geen toegang

Zorg dat je op tijd in het theater bent. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij helaas geen bezoekers meer toelaten in de zaal.


Leeftijd

Bij alle kindervoorstellingen vermelden wij een leeftijdsaanduiding. Deze is leidend voor de kaartcontrole. Kinderen onder de 7 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene en elk kind moet in het bezit zijn van een eigen entreebewijs. Baby's kunnen helaas niet mee de zaal in.

Veiligheid

De schouwburg voldoet aan alle normen van brandveiligheid die de brandweer van Amstelveen heeft gesteld. Er is voldoende vluchtcapaciteit voor het maximaal aantal bezoekers per zaal. Medewerkers van de schouwburg zijn opgeleid tot Bedrijfs Hulp Verlener (BHV-er).


Doorverkoop entreebewijzen 

Het is niet toegestaan om entreebewijzen van Schouwburg Amstelveen te kopen met het doel deze (met winst) door te verkopen.

Graag attenderen wij je op artikel 3 uit de Algemene Bezoekersvoorwaarden waarin wordt gewezen op het feit dat je de toegang wordt ontzegd, wanneer blijkt dat het entreebewijs niet door en voor jezelf is verkregen via Schouwburg Amstelveen of via de door de schouwburg erkende verkoopadressen. De door Schouwburg Amstelveen geautoriseerde verkoopadressen zijn: Nationale Theaterkassa,  Eventim, 24 Tickets Online en GUTS.

Neem bij twijfel over de erkenning van het verkoopadres contact op met de kassa van Schouwburg Amstelveen.

Alle gegevens over data, aanvangstijden, prijzen, gezelschappen, rolverdelingen en extra activiteiten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.