Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Algemene Bezoekersvoorwaarden

Schouwburg Amstelveen hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze versie is het laatst bijgewerkt op 27 juli 2021.

In aanvulling op de VSCD-bezoekersvoorwaarden hanteren wij onderstaande Algemene Voorwaarden:

Tegoedbon bij verhindering

Indien je verhinderd bent, hanteert Schouwburg Amstelveen dit seizoen een versoepelde regel t.o.v. de VSCD-voorwaarden (artikel 2) voor het ruilen of annuleren van entreebewijzen:

Versoepelde retourregeling
Ook dit seizoen hanteren we een versoepelde retourregeling. Voor avondvoorstellingen kun je je tickets tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling of film ruilen voor een tegoedbon. Voor dagvoorstellingen kan dit tot 10.00 uur. Mail naar [email protected] als je gebruik wilt maken van deze service. Vermeld graag in de mail je naam, de titel van de voorstelling en de rij- en stoelnummers die je terug wilt geven. We zetten dan een tegoedbon voor je klaar in je Mijn Theater-account.

Het is niet mogelijk om tickets te retourneren die je niet zelf via ons hebt gekocht. Hiervoor moet je contact opnemen met degene van wie je de tickets hebt gekocht. Wij versturen een tegoedbon uitsluitend op verzoek van de oorspronkelijke koper naar het e-mailadres waarmee de kaarten oorspronkelijk zijn gekocht.

Oude (papieren) tegoedbonnen en Theater & Concertbonnen
Heb je nog een (oude) papieren tegoedbon of Theater & Concertbon van vóór 1 april 2019? Wij hanteren de wettelijke geldigheidstermijn van 5 jaar vanaf de datum van uitgifte. De tegoeden voor de oude Theater & Concertbonnen zijn dus vervallen.

Fotograferen en filmen

Het is niet toegestaan om foto's of video-opnames te maken tijdens de voorstelling. Dit leidt af voor de artiest(en) en ook andere bezoekers kunnen hier last van hebben.

Privacy en bescherming persoonsgegevens

Wij respecteren je privacy. Als je bij ons online een bestelling plaatst gaan wij ervan uit dat wij je ook per e-mail kunnen informeren over je bestelling of andere voorstelllingsinformatie. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Je kunt je altijd (via een link in de footer van onze e-mail) afmelden voor nieuwsbrieven of voorstellingsinformatie. Als je 06-nummer of e-mailadres niet bij ons bekend is, kunnen wij je ook niet via sms of e-mail bereiken als een voorstelling last minute wordt geannuleerd. Om die reden vragen wij je adresgegevens zodat wij je kunnen bereiken als een voorstelling geannuleerd moet worden. Wij sturen je dan ook onze seizoensbrochure die jaarlijks in mei verschijnt. De brochure wordt verstuurd aan alle vroegboekers van de afgelopen twee seizoenen en aan bezoekers die hebben aangegeven de brochure jaarlijks te willen ontvangen.

Roken

Roken is niet toegestaan in de schouwburg.

Na aanvang geen toegang

Zorg dat je op tijd in het theater bent. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij helaas geen bezoekers meer toelaten in de zaal.

Leeftijd

Bij alle kindervoorstellingen vermelden wij een leeftijdsaanduiding. Deze is leidend voor de kaartcontrole. Kinderen onder de 7 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene en elk kind moet in het bezit zijn van een eigen entreebewijs. Baby's kunnen helaas niet mee de zaal in.

Veiligheid

De schouwburg voldoet aan alle normen van brandveiligheid die de brandweer van Amstelveen heeft gesteld. Er is voldoende vluchtcapaciteit voor het maximaal aantal bezoekers per zaal. Medewerkers van de schouwburg zijn opgeleid tot Bedrijfs Hulp Verlener (BHV-er).

Doorverkoop tickets verboden

Het is niet toegestaan om entreebewijzen van Schouwburg Amstelveen te kopen met het doel deze (met winst) door te verkopen. 

Graag attenderen wij je op artikel 3 uit de Algemene Bezoekersvoorwaarden waarin wordt gewezen op het feit dat je de toegang kan worden ontzegd, wanneer blijkt dat het entreebewijs niet door en voor jezelf is verkregen via Schouwburg Amstelveen of via de door de schouwburg erkende verkoopadressen. Het is ook niet mogelijk om tickets bij ons te ruilen of te retourneren indien deze niet via ons zijn verkocht. De door Schouwburg Amstelveen geautoriseerde verkoopadressen zijn: Nationale Theaterkassa (NTK),  Eventim en 24 Tickets Online.

Neem bij twijfel over de erkenning van het verkoopadres contact op met de kassa van Schouwburg Amstelveen. Bekijk ook hier de info op Weet waar je koopt voor meer info en tips.

Alle gegevens over data, aanvangstijden, prijzen, gezelschappen, rolverdelingen en extra activiteiten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.