Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Algemene Bezoekersvoorwaarden

Schouwburg Amstelveen hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 66/2012. In aanvulling op de VSCD-bezoekersvoorwaarden hanteren wij onderstaande bezoekersvoorwaarden.

Tegoedbon bij verhindering

Indien je verhinderd bent, hanteert Schouwburg Amstelveen een versoepelde regel t.o.v. de VSCD-voorwaarden (artikel 2) voor het ruilen of annuleren van entreebewijzen:

Zolang de onzekerheid rond de coronamaatregelen voortduren hanteert Schouwburg Amstelveen versoepelde retourvoowaarden. Bekijk ze hier.

Regulier seizoen
Tot één week voor de voorstelling kun je je entreebewijzen ruilen voor een andere voorstelling of tegoedbon (mits de entreebewijzen niet via derden zijn aangeschaft) door een e-mail te sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl met daarin je gegevens, naam voorstelling en de rij- en stoelnummers die je terug wilt geven. Wij sturen je dan per mail een tegoedbon. Kosten voor het ruilen: € 4,75 per entreebewijs. Eventueel betaalde verzendkosten worden niet vergoed.

Privacy en bescherming persoonsgegevens

Wij respecteren je privacy. Als je bij ons online een bestelling plaatst gaan wij ervan uit dat wij je ook per e-mail kunnen informeren over je bestelling of andere voorstelllingsinformatie. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Je kunt je altijd (via een link in de footer van onze e-mail) afmelden voor nieuwsbrieven of voorstellingsinformatie. Als je telefoonnummer of e-mailadres niet bij ons bekend is, kunnen wij je ook niet via e-mail of telefoon bereiken als een voorstelling last minute wordt geannuleerd. Om die reden vragen wij je adresgegevens zodat wij je kunnen bereiken als een voorstelling geannuleerd moet worden. Wij sturen je dan ook onze seizoensbrochure die jaarlijks in april/mei verschijnt. De brochure wordt verstuurd aan alle vroegboekers van de afgelopen twee seizoenen en aan bezoekers die hebben aangegeven de brochure jaarlijks te willen ontvangen.

Roken

Roken is niet toegestaan in de schouwburg.


Algemene spelregels

In de Grote en Kleine zaal is het niet toegestaan om eten en drinken mee naar binnen te nemen. Verder gaan wij ervan uit dat je je je mobiele telefoon uitzet voor aanvang van de voorstelling of film.Na aanvang geen toegang

Zorg dat je op tijd in het theater bent. Na aanvang van de voorstelling kunnen wij helaas geen bezoekers meer toelaten in de zaal.


Leeftijd

Bij alle kindervoorstellingen vermelden wij een leeftijdsaanduiding. Deze is leidend voor de kaartcontrole. Kinderen onder de 7 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene en elk kind moet in het bezit zijn van een eigen entreebewijs. Baby's kunnen helaas niet mee de zaal in.

Veiligheid

De schouwburg voldoet aan alle normen van brandveiligheid die de brandweer van Amstelveen heeft gesteld. Er is voldoende vluchtcapaciteit voor het maximaal aantal bezoekers per zaal. Medewerkers van de schouwburg zijn opgeleid tot Bedrijfs Hulp Verlener (BHV-er).


Garderobe

In verband met de veiligheid is het, op last van brandweer en directie, niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen.


Doorverkoop entreebewijzen 

Het is niet toegestaan om entreebewijzen van Schouwburg Amstelveen te kopen met het doel deze (met winst) door te verkopen.

Graag attenderen wij je op artikel 3 uit de Algemene Bezoekersvoorwaarden waarin wordt gewezen op het feit dat je de toegang wordt ontzegd, wanneer blijkt dat het entreebewijs niet door en voor jezelf is verkregen via Schouwburg Amstelveen of via de door de schouwburg erkende verkoopadressen. De door Schouwburg Amstelveen geautoriseerde verkoopadressen zijn: Nationale Theaterkassa,  Eventim, 24 Tickets Online en GUTS.

Neem bij twijfel over de erkenning van het verkoopadres contact op met de kassa van Schouwburg Amstelveen.

Alle gegevens over data, aanvangstijden, prijzen, gezelschappen, rolverdelingen en extra activiteiten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten of wijzigingen.