Schouwburg Amstelveen Foto Fokke Van Saane

Podiumpas

Welkom

Podiumpas

Wat leuk dat je je hebt aangesloten bij Podiumpas en bij ons een voorstelling wilt bezoeken! Hieronder lees je hoe een reservering met Podiumpas bij ons werkt:

  • Reserveren is uitsluitend online mogelijk vanaf 30 dagen voor de deelnemende voorstellingen.
  • Kies bij de voorstelling het 'prijstype Podiumpas' en vul in een volgend scherm je pasnummer in. Reserveer je ook nog voor iemand anders met een Podiumpas, vul dan óók zijn of haar Podiumpasnummer in. Je kunt in dezelfde bestelling ook betaalde kaarten reserveren voor iemand zonder Podiumpas.
  • Je Podiumpas is geldig voor de reguliere theatervoorstellingen op onze locatie Schouwburg Amstelveen. Voorstellingen in De Landing, verhuringen, films of voorstellingen die te gast zijn, zijn uitgesloten. Bij deze voorstellingen vind je het prijstype Podiumpas dan ook niet terug op onze website. 
  • We sturen je een bevestiging van je reservering per mail.
  • Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas - tot uiterlijk een half uur voor de voorstelling - je entreebewijs ophalen bij de kassa. Onze kassa is vanaf een uur voor aanvang geopend. 
  • Mocht je hebben gereserveerd en onverhoopt toch verhinderd zijn, wil je ons dit dan zo spoedig mogelijk via [email protected] laten weten? Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met de voorstelling.

Bekijk hier onze agenda >>

Agenda

Heb je nog vragen over de Podiumpas? Bekijk hier de website van Podiumpas met hierop ook de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen.