Grote Zaal Schouwburg Amstelveen Foto Fokke van Saane

Vouchers verzilveren

Waar vind ik mijn voucher(s)?
Je ontvangt je voucher altijd per mail. Daarnaast is deze ook terug te vinden in je eigen Mijn Theater omgeving. Wil je gebruik maken van je Mijn Theater omgeving dan moet je je de eerste keer altijd even registreren, ook als je al klant bij ons bent. Lees hier meer over het gebruik van Mijn Theater.

Hoe gebruik ik mijn voucher?

De voucher is te gebruiken als betaalmiddel bij je bestelling. Met de voucher/tegoedbon kun je online kaarten kopen voor theater & film. Je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden.

  • Bestel je tickets via het reguliere online bestelproces.
  • In het betaalscherm klik je in het blokje Betaling op de link >  TEGOED: Heb je een cadeaukaart, tegoedbon of voucher? Klik hier om hiermee af te rekenen. (je vindt deze optie onder de verschillende betaalmethodes)
  • Vul hier de 12-cijferige vouchercode in die op je voucher staat en klik op OK.
  • Je voucher wordt nu verrekend met het totaalbedrag.

Als de waarde van de voucher lager is dan het totaalbedrag kun je het restbedrag betalen met  iDEAL, Podium Cadeaukaart, Mastercard of Visa of tegoedbonnen van Schouwburg Amstelveen. Als de voucher van een hogere waarde is dan het totaalbedrag dan blijft het restant als tegoed op de voucher staan.