Mei07 GZ Peter Heerschop En Viggo Waas Jeugd Liggend PF

Vrienden en donateurs

Ben je een theaterliefhebber en draag je ons een warm hart toe? Voel je je bijzonder betrokken bij de schouwburg en wil je ons financieel steunen? Word dan Vriend van Schouwburg Amstelveen, we kunnen je steun goed gebruiken. 

Word nu eenvoudig Vriend voor seizoen 24-25 en steun ons. Voor 30 euro per persoon per seizoen ben je al Vriend.

Word nu Vriend (24-25) 

Voordelen 

Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen. Zorg er wel voor dat je een goed werkend e-mail adres aan ons doorgeeft want alle acties worden per e-mail gecommuniceerd.

 • Bezoek gratis een speciaal door ons geselecteerde voorstelling of film.
 • Profiteer regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen en acties.
 • Je profiteert daarnaast als Vriend gedurende seizoen 24-25 per 1 juli 2024 weer van de vertrouwde Vriendenkorting van € 2 op veel voorstellingen. Bekijk hier voor welke voorstellingen dit geldt. Entreebewijzen voor de Vriendenprijs zijn per 1 juli 2024 telefonisch of aan de kassabalie te verkrijgen. NB: Het is momenteel niet mogelijk om online korting te verzilveren.
 • Blijf via de speciale Vrienden Nieuwsbrief via de mail op de hoogte van de speciale Vriendenvoordelen en het laatste theaternieuws. Vergeet dus niet je e-mailadres aan ons door te geven.
 • Je wordt per mail uitgenodigd voor de previewmiddag aan het begin van het nieuwe seizoen, waar je gratis naar toe kunt. 

Aanmelden

Meld je nu aan als Vriend voor de duur van een seizoen of als meerjarige Vriend (via incasso, tot wederopzegging):

Afmelden kan voor 1 april van het lopende seizoen.

Een (extra) donatie doen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om een extra donatie te doen. Je kunt ons ook steunen door een cadeaukaart aan te schaffen, voor jezelf of voor een ander.

Mede mogelijk gemaakt door onze Vrienden

Dankzij de steun van onze Vrienden kunnen wij speciale projecten financieren. Zo is de afgelopen tijd het volgende mogelijk gemaakt met dank aan onze Vrienden:

 • Previewmiddag
  Voorproefjes van voorstellingen die we graag even extra in de schijnwerpers zetten.
 • Nieuw interieur 
  Alle foyers zijn voorzien van mooi nieuw, licht meubilair van gerecycled materiaal en de kassabalie is omgetoverd tot een bar annex kassa- en informatieplek. 

Vragen?

Heb je nog vragen over je Vriendenlidmaatschap? Neem via [email protected] contact op met onze Vriendencoördinator.

Wij hopen je snel als Vriend te mogen begroeten!