FVS 0161

Vrienden en donateurs

Ben je een theaterliefhebber en draag je ons een warm hart toe? Voel je je bijzonder betrokken bij de schouwburg en wil je ons financieel steunen? Word dan Vriend van Schouwburg Amstelveen: we hebben onze Vrienden hard nodig. 

Word nu eenvoudig Vriend voor seizoen 22-23 en steun ons. Voor 30 euro per persoon per seizoen ben je al Vriend.

Voordelen 

Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen: 

 • Bezoek gratis een voorstelling of film;
 • Bezoek bijzondere theatervoorstellingen tegen gereduceerd tarief;
 • Profiteer regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen
  Zoals de speciale Vriendenactie waarbij je 2 kaarten voor de prijs van 1 kunt bestellen voor Pryor (do 15 sep), Antigone (vr 7 okt) en Verdriet is het ding met veren (vr 9 dec) (voor deze laatste voorstelling is het aantal kaarten beperkt, op = op). Deze actie loopt op dit moment uitsluitend via onze kassa.  
 • Blijf via de speciale Vrienden Nieuwsbrief op de hoogte van het laatste theaternieuws en de speciale Vriendenvoordelen. 
 • Vanaf vrijdag 1 juli profiteer je als Vriend gedurende seizoen 22-23 weer van de vertrouwde Vriendenkorting van € 2,00 op veel voorstellingen. Entreebewijzen voor de Vriendenprijs zijn  telefonisch of aan de kassa te verkrijgen. De korting geldt zowel voor eerste als tweederangs plaatsen. Bekijk hier voor welke voorstellingen de korting geldt. 

Aanmelden

Meld je nu aan als Vriend voor de duur van een seizoen of als Vriend voor het leven. Je Vriendenvoordelen zijn geldig tot 1 juli van het lopend seizoen. Je kunt je nu al aanmelden als Vriend voor theaterseizoen 2022-2023:

Afmelden kan voor 1 april van het lopend seizoen.

Een (extra) donatie doen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om een extra donatie te doen. Je kunt ons ook steunen door een cadeaukaart aan te schaffen, voor jezelf of voor een ander.

Mede door onze Vrienden mogelijk gemaakt

Dankzij de steun van onze Vrienden is het afgelopen seizoen het volgende mogelijk gemaakt:

 • Openingsfestival Het Dak Eraf 
  We openden in augustus seizoen 2021-2022 in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Unieke middagen en avonden, veilig in de buitenlucht met voldoende ruimte, zodat iedereen zorgeloos kon genieten. 
 • Nieuw interieur 
  Alle foyers zijn voorzien van mooi nieuw, licht meubilair van gerecycled materiaal en er is een extra bar direct bij de entree van het theater. 

Vragen

Heb je nog vragen over een Vriendenlidmaatschap? Via vriend@schouwburgamstelveen.nl kun je contact opnemen met onze Vriendencoördinator Tessa Haster.

Wij hopen je snel als Vriend te mogen begroeten!