FVS 0161

Vrienden en donateurs

Ben je een theaterliefhebber en draag je ons een warm hart toe? Voel je je bijzonder betrokken bij de schouwburg en wil je ons juist nu financieel steunen? Word dan Vriend van Schouwburg Amstelveen: we hebben onze Vrienden harder nodig dan ooit. 

Word nu eenvoudig Vriend en steun ons juist in deze coronatijd. Voor 30 euro per persoon per seizoen ben je al Vriend.

Voordelen 

Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen: 

 • Bezoek gratis een voorstelling of film;
 • Bezoek bijzondere theatervoorstellingen tegen gereduceerd tarief;
 • Profiteer regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen;
 • Blijf via de speciale Vrienden Nieuwsbrief op de hoogte van het laatste theaternieuws en de speciale Vriendenvoordelen. Bekijk hier de laatste Vrienden Nieuwsbrief.

Aanmelden

Meld je nu aan als Vriend voor de duur van een seizoen of als Vriend voor het leven. Je Vriendenvoordelen zijn geldig tot 1 juli van het lopende seizoen. Je kunt je nu al aanmelden als Vriend voor theaterseizoen 2021-2022:

Een (extra) donatie doen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om een extra donatie te doen. Je kunt ons ook steunen door een cadeaukaart aan te schaffen, voor jezelf of voor een ander.

Mede door onze Vrienden mogelijk gemaakt

Dankzij de steun van onze Vrienden is het volgende mogelijk gemaakt:

 • Openingsfestival Het Dak Eraf 
  We openden in augustus seizoen 2021-2022 in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Unieke middagen en avonden, veilig in de buitenlucht met voldoende ruimte, zodat iedereen zorgeloos kon genieten. 
 • Nieuw interieur 
  Alle foyers zijn voorzien van mooi nieuw, licht meubilair van gerecycled materiaal en er is een extra bar direct bij de entree van het theater.  
 • Plannen voor het nieuwe seizoen
  In het nieuwe seizoen willen we opnieuw een theaterfestival in Openluchttheater Elsrijk organiseren, help jij mee?

Vragen

Heb je nog vragen over een Vriendenlidmaatschap? Via vriend@schouwburgamstelveen.nl kun je contact opnemen met onze Vriendencoördinator Tessa Haster.

Wij hopen je snel als Vriend te mogen begroeten!