Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Je bezoek


Welkom bij Schouwburg Amstelveen!

Vanaf het moment dat je tickets gaat bestellen tot aan het bezoek in ons theater: op deze pagina vind je alle informatie.

Eten & drinken
Wil je voorafgaand aan de voorstelling wat gaan eten op het Stadsplein? Bekijk hier onze tips. Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk nog uitgebreid napraten in onze foyers.

Bij binnenkomst
Je bent vanaf een uur voor aanvang van de eerste voorstelling (een half uur voor de eerste film) van harte welkom. De deuren van de zalen openen een paar minuten voor aanvang van de voorstelling of film. Ook handig om te weten, bij het bestellen van je kopje koffie kun je direct ook je (pauze)drankje bestellen en afrekenen. We zetten dit dan in de pauze of na afloop op een centrale plek voor je klaar waardoor je niet opnieuw in de rij hoeft te staan.

Vaak gestelde vragen
Check voor meer informatie het menu op deze pagina. We hebben hier ook een aantal vaak gestelde vragen op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op met onze afdeling klantenservice.

We horen graag van je!
Heb je een voorstelling of film bezocht? We horen graag wat je ervan gevonden hebt. Vertel het ons via feedback@schouwburgamstelveen.nl.