Beeld Toneel Publieksprijs DEF

Amstelveense Toneel Publieksprijs

Schouwburg Amstelveen brengt al bijna 50 jaar de mooiste toneelvoorstellingen op de planken. Ook dit seizoen staat er weer een goed gevulde toneelagenda voor je klaar. Om onze toneelvoorstellingen extra in het zonnetje te zetten, hebben wij de Amstelveense Toneel Publieksprijs in het leven geroepen. Na afloop van elke toneelvoorstelling vragen wij alle bezoekers om, via een korte online vragenlijst, de voorstelling te waarderen. Breng jij ook je stem uit? Op basis van alle stemmen wordt aan het eind van het seizoen de Amstelveense Toneel Publieksprijs toegekend aan het Beste Toneelstuk.

Bekijk de toneelagenda
Bezoek een van de vele prachtige toneelvoorstellingen en breng je stem uit! Bekijk hieronder onze toneelagenda.

Publieksreacties
Na de introductie van onze Toneelprijs ontvingen wij al heel veel mooie publieksreacties.

De bananengeneratie van Theater Oostpool: 'Ik heb niet eerder in een theatershow zo gelachen, gehuild en mij vooral zo begrepen gevoeld', 'Origineel, persoonlijk, indringend. Een voorstelling die je bijblijft' en 'Herkenbaar, komisch maar duidelijk de vinger op de zere plek leggend'.

Lady Chatterly's Lover van De Warme Winkel: 'Inhoud geweldig. Werd aan het denken gezet. Eenvoudige setting, meesterlijk' en ' Verrassend, vernieuwend, onthullend, hartverscheurend vond ik dit effectief vormgegeven en met overtuiging en energie gespeelde stuk. Van genoten!'.

Na deze fijne reacties verheugen wij ons op meer moois van Theater Oostpool en De Warme WInkel.