Turks Fruit Cinema Amstelveen

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer of met de auto?

Schouwburg Amstelveen is gelegen aan Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen. De schouwburg is gelegen naast twee ruime parkeergarages en een busstation en op loopafstand van de tramhalte. Ook is er zeer goede verbinding met de treinstations Amsterdam Zuid, Bijlmer ArenA en Schiphol.


Wegwerkzaamheden A9

In verband met de overkapping van de A9 staan er de komende jaren diverse werkzaamheden gepland. Bekijk de meest recente wegwerkzaamheden voordat je naar ons toekomt.

Per auto en parkeren

Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. Neem afslag 5 Amstelveen Stadshart en volg de ANWB-borden Schouwburggarage of Stadspleingarage. Als je de borden volgt rijd je direct een van de garages in.

Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. Wij raden de volgende parkeergelegenheden aan:

  • De Schouwburggarage en Stadspleingarage zijn gelegen naast de schouwburg (neem A9 afrit 5 richting Amstelveen). Op maandag t/m donderdag kun je hier de eerste 1,5 uur gratis parkeren. 

  • Parkeergarage Q-Park Buitenplein (neem A9 afrit 4 richting Amstelveen Oost) ligt op 6 minuten loopafstand van de schouwburg (zie route Google Maps). Als bezoeker van Schouwburg Amstelveen is het mogelijk om bij deze parkeergarage vooraf een plek met korting te reserveren, klik hier voor meer info.

Contactloos in- en uitrijden

Wij verkopen geen uitrijkaarten meer in de schouwburg. Wel kun je gemakkelijk bij alle parkeergarages in- en uitrijden met een creditcard of bankpas die geschikt is voor contactloos betalen. Je hoeft dan na afloop niet eerst langs het betaalautomaat.

Check hier de reguliere parkeertarieven van de garages in het Stadshart (wijzigingen voorbehouden).

Openbaar vervoer

Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. Je kunt het busstation bereiken met de buslijnen 242, 174, 171, 165, 166, 167, 186, 242, 300, 347, 356, 357 en nachtbussen N30, N47, N57 en N74.

Daarnaast stopt tram 5 (halte Binnenhof) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Looproute vanaf halte Binnenhof (tram 5): je loopt richting het winkelcentrum/de Handelsweg. Bij het Buitenplein (McDonald's) steek je schuin over naar de Meander en sla je rechtsaf op de Meander. Je loopt rechtdoor. Na ongeveer 200 meter sla je rechtsaf en direct weer linksaf. Na ongeveer 30 meter vind je aan je linkerhand de hoofdentree van de schouwburg.


Per trein vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA

De schouwburg is ook met de trein gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA rijdt buslijn 300 overdag elke 6 minuten en 's avonds elke 10 minuten naar de schouwburg.

Meer informatie over het openbaar vervoer vind je via www.connexxion.nl, www.9292ov.nl of via 0900 9292.