Kassa En Bar Kleine Zaal Foto Vincent Tulp

Kaartverkoop

We programmeren wekelijks op maandag de films voor de aankomende week (do t/m wo). Check de actuele aanvangstijden in de agenda. Of meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief.

Online zijn we 24 uur per dag geopend

Entreebewijzen voor een film bij voorkeur online te bestellen, ook met een Cinevillepas. Je kunt je e-ticket tonen op je smartphone of uitprinten.

Prijzen films               

Volwassenen: € 11,00 *   
Kinderen (t/m 14 jaar): € 8,00 *
Familieticket (min. 2 kinderen t/m 14 jaar): € 32,00 *
Strippenkaart: € 95,00**
CJP: € 9,50 *
Cineville: € 0,00 (soms met toeslag)
Personal Shopping Card Stadshart: € 9,50* (alleen verkrijgbaar via de kassa, niet online, max 2 per persoon)

De prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief transactiekosten*. Zowel online als aan de kassa betaal je € 1,- transactiekosten per entreebewijs.

De bijzonderheden op een rij

Cineville

Met een Cinevillepas kun je gratis alle films bezoeken (volwassenen en jeugd). Bij enkele films kan een toeslag worden gevraagd. Reserveer je Cinevilleticket vooraf online. Wil je iemand meenemen koop dan in dezelfde bestelling een extra kaartje. Bij een special (inleiding of nagesprek) vragen we een toeslag, deze kun je ook gelijk online afrekenen.

Voordelig naar de film met een Strippenkaart **

Voor € 95,- kun je een Strippenkaart kopen. Met deze Strippenkaart kun je 10 keer naar de film. De Strippenkaart is niet persoonlijk en alleen geldig bij volwassenfilms en zijn na aanschaf 1 jaar geldig.

Verzilveren 'oude' Filmstrippen Cinema Amstelveen

Heb je nog filmstrippen van een oud seizoen. In verband met de verplichte sluiting door de overheid zijn alle strippenkaarten die aangeschaft zijn voor 15 dec 2020 daarom geldig tot 1 juli 2022. Na deze datum vervalt de waarde.  Heb je dan oude stippenkaarten zonder code maar wil je deze wel inzetten voor een filmbezoek? Stuur een mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl en zij helpen je verder.

Voordeel met een Familieticket

Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kun je voordelig naar Cinema Amstelveen; ook in de schoolvakanties. Met het familieticket kun je met maximaal vier personen - waarvan minstens twee kinderen jonger dan 15 jaar - naar de allerleukste familiefilms voor maar € 32,- (incl. transactiekosten). 

CJP-korting

Heb je een CJP? Bestel online alvast je kaartje met korting en neem je pas mee voor bij de controle aan de deur. 

Bonnen en Vouchers

Deze bonnen en vouchers worden geaccepteerd bij Cinema Amstelveen:

Specials

Kaarten voor bijzondere events als een Ladies Morning of Night of vertoningen met een inleiding of nagesprek kosten € 15,50 (incl. transactiekosten). 

 

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht