Mrt10 Prentenboekjesfestival Dieren In De Tuin F Rosa Vitalie PF
Mrt10 Prentenboekjesfestival Dieren In De Tuin (2)

Prentenboekjesfestival: Dieren in de tuin

    Ga je mee op avontuur?


Op zondag 10 maart is het Pretenboekjesfestival: een gehele dierenbelevenis voor peuters, kleuters en (groot)ouders. Zowel binnen als buiten de zaal. 

Ga bij binnenkomst op avontuur en ontdek alle dieren in de foyertuin. Ze zijn eigenlijk overal om ons heen. In de tuin, op je balkon of gewoon voor je neus op straat. Ga met z'n allen op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat.

Het Prentenboekjesfestival is gratis voor iedereen die naar de voorstelling Coco kan het (2 t/m 5 jaar) of Dikkie Dik & Ik (2 t/m 5 jaar) gaat.

Mrt10 Prentenboekjesfestival Dieren In De Tuin (2)

 

Mrt10 Prentenboekjesfestival Dieren In De Tuin F Rosa Vitalie PF

 

Coco kan het (2 t/m 5 jaar)
De peuterdansvoorstelling Coco kan het! is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. Je ervaart de voorstelling vanuit een nest op het podium: het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen.

Dikkie Dik & ik (2 t/m 5 jaar)
De voorstelling Dikkie Dik & ik speelt zich af ín het boek. In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.