Mrt23 KZ Vanaf2 Producties Prentenboekjesfestival Op Pad In De Stad Vierkant PF (1)

Prentenboekjesfestival: Op pad in de stad

    Ga je mee op ontdekkingstocht?


Zondag 23 maart is het Prentenboekjesfestival: een wonderlijke belevenis voor peuters, kleuters en (groot)ouders. Zowel binnen als buiten de zaal.

Ga bij binnenkomst op ontdekkingstocht in de stad: vol auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen. Maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouter kabouterhuis? Zit daar soms een muizencafé onder putdeksel? In de prachtige Prentenboekjesstad kan naar hartenlust gespeeld worden.

Het Prentenboekjesfestival is gratis voor iedereen die naar de voorstelling Sam & Julia of Het Kabouterboek gaat.

Mrt23 KZ Samjulia4 PF (1) (1)

 

Mrt23 KZ Het Kabouterboek 1 F Loes Riphagen PF (1)

 

Sam & Julia (3 t/m 7 jaar)
Als de nieuwsgierige muisjes Sam en Julia hun lievelingsspeelgoed kwijtraken, is dat het startshot voor een doldwaas avontuur door het muizenhuis heen. Ze gebruiken gevonden voorwerpen als snufjes om hun speelgoed terug te vinden en maken muziek met alles wat ze maar kunnen vinden.

Het Kabouterboek (2 t/m 6 jaar)
Geïnspireerd door het geliefde prentenboek van Loes Riphagen creëert Klein Amsterdam Producties een ware kabouterwereld op het podium. Je leert alles over de kabouter, en met een heel groot Kabouterboek word je meegenomen de fantasie in. Maar is het wel fantasie?