Csm Musical Awards The Kick Off 2023 Frits En Marlijn 0Cc426fdd1

Musical Awards: the Kick-off 2023

Traditiegetrouw wordt in het laatste weekend van augustus de nationale opening van het culturele seizoen gevierd, met als afsluiter de Musical Awards: the Kick-off. Bekijk hieronder alle fragmenten terug uit de musicals die komend seizoen in ons theater staan.

De Hospita
De Hospita, een speciaal voor Simone Kleinsma geschreven musicalcomedy, vertelt het verhaal van Madeleine Coutard, een flamboyante dame die ooit een revuester was. Wanneer zij en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie studenten in huis. 

Info & Kaarten


Disney's Winnie de Poeh
Na het succes van Disney's Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen komen de iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden nu ook naar Nederland. Een hartverwarmende Nederlandse familiemusical over de wereldberoemde beer.

Info & Kaarten


Boni de musical
Boni de musical verhaalt de moedige strijd tegen de slavernij in de 18e eeuw in de Surinaamse binnenlanden. Boni is één van de meest tot de verbeelding sprekende verzetshelden. Hij wordt de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. 

Info & Kaarten


Mees Kees op Kamp (8+)
De leukste meester van Nederland komt eindelijk naar het theater met een eigen musical. Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want we gaan op kamp. Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus is één ding zeker; Met Mees Kees erbij wordt het een groot avontuur!

Info & Kaarten


Ver van je bed
Een Nederlandse cabaretmusical met livemuziek over de meest herkenbare zorgen van vandaag. Met o.a. Annick Boer, Martijn Kardol en Renée de Gruijl.

Info & Kaarten


De complete musical agenda
Dit is echter maar een greep uit ons complete musical aanbod. Zo is bijvoorbeeld op vrijdag 27 oktober ook Piaf te zien en op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari Pride & Prejudice De Musical. Benieuwd naar ons complete musical aanbod? Bekijk onze agenda hieronder.

Musical agenda