Ver van je bed

Cabaretmusical met o.a. Annick Boer en Martijn Kardol

Vijf cabaretiers in nieuwe cabaretmusical

Grote Zaal Bestel
Meer info

De voorstelling Ver van je bed wordt wegens omstandigheden verplaatst van zaterdag 1 juni naar dinsdag 28 mei a.s. Bezoekers zijn hierover geïnformeerd per e-mail.

De 63-jarige Evert, CEO van een familiebedrijf, heeft vrij plotseling zijn biezen gepakt en is halsoverkop vertrokken naar het buitenland. Het enige dat hij heeft achtergelaten is een brief, die de familie pas mag openen wanneer ze allemaal samen zijn.

Wanneer ze gezamenlijk aan de keukentafel de brief van Evert openmaken, ontploft er een bom in de familie en staan de inmiddels sterk gepolariseerde verhoudingen op scherp. Wie voelt zich geroepen om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen?

Op humoristische wijze nemen de spelers je mee in een gloednieuwe Nederlandse cabaretmusical met livemuziek over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet. Cabaretmusical met cabaretiers Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Mitch Wolterink en Bart van Veldhoven.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 28,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Wimie Wilhelm, Peter van de Witte
Spel Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven, Mitch Wolterink
Overige Maarten Hopman (script en liedteksten), Ezra van Nassauw (muziek)
Ik wil Scholieren, Humor

Recensies

Alle componenten in deze voorstelling passen als een op maat gemaakt kostuum in elkaar.

TheaterParadijs

De nummers zijn verrassend en pakkend. Af en toe merk je zelfs vleugen van Annie M.G. Schmidt in de teksten voorbijkomen. (...) Deze voorstelling is een verademing voor het komende musicalseizoen.

Musicalsites

Oatmilk Studio staat nog in de kinderschoenen, maar met deze tweede productie is het productiebedrijf een stapje volwassener geworden.

Trouw

De sterke liedjes, met spitse teksten van Maarten Hopman en speelse melodielijnen van Ezra van Nassauw, maken nieuwsgierig naar wat deze makers nog meer zullen bedenken.

de Volkskrant