Feb24 GZ KOEFNOEN LIVE VIERKANT 3 F Mark Engelen (3)

Word theatervriend

Ben je een theaterliefhebber en draag je ons een warm hart toe? Voel je je bijzonder betrokken bij de schouwburg en wil je ons financieel steunen? Word dan Vriend van Schouwburg Amstelveen en steun ons. Voor € 30 per persoon per seizoen ben je al Vriend. 

Voordelen 

Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen: 

 • Bezoek gratis een speciaal door ons geselecteerde voorstelling of film;
 • Profiteer regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen. Zoals de speciale Vriendenactie waarbij je 2 kaarten voor de prijs van 1 kunt bestellen bij een aantal voorstellingen. Klik hier om online te bestellen.
 • Blijf via de speciale Vrienden Nieuwsbrief op de hoogte van het laatste theaternieuws en de speciale Vriendenvoordelen. 
 • Je profiteert als Vriend gedurende seizoen 22-23 weer van de vertrouwde Vriendenkorting van € 2,00 op veel voorstellingen. Entreebewijzen voor de Vriendenprijs zijn telefonisch of aan de kassabalie te verkrijgen. Bekijk hier voor welke voorstellingen de korting geldt. 

Aanmelden

Meld je nu aan als Vriend voor de duur van een seizoen óf als meerjarige Vriend (via incasso, tot wederopzegging):

Afmelden kan voor 1 april van het lopende seizoen.
Een (extra) donatie doen kan natuurlijk ook. Klik hier om een extra donatie te doen. Je kunt ons ook steunen door een cadeaukaart aan te schaffen, voor jezelf of voor een ander.

Mede mogelijk gemaakt door onze Vrienden

Dankzij de steun van onze Vrienden kunnen wij speciale projecten financieren. Zo is de afgelopen tijd het volgende mogelijk gemaakt met dank aan onze Vrienden:

 • Previewmiddag seizoen 22-23
  Voorproefjes van voorstellingen die we graag extra in de schijnwerpers zetten.
 • Openingsfestival Het Dak Eraf 
  We openden het seizoen 2021-2022 in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Unieke middagen en avonden in de buitenlucht met. 
 • Nieuw interieur 
  Alle foyers zijn voorzien van mooi nieuw, licht meubilair van gerecycled materiaal en de kassabalie is omgetoverd tot een bar annex kassa- en informatieplek. 

Vragen?

Heb je nog vragen over je Vriendenlidmaatschap? Neem via vriend@schouwburgamstelveen.nl contact op met onze Vriendencoördinator Tessa.

Wij hopen je snel als Vriend te mogen begroeten!