Ver van je bed

Cabaretmusical met o.a. Annick Boer en Martijn Kardol

Vier cabaretiers in nieuwe cabaretmusical

De voorstelling Ver van je bed wordt wegens omstandigheden verplaatst van zaterdag 1 juni naar dinsdag 28 mei a.s. Bezoekers zijn hierover geïnformeerd per e-mail.

Ver van je bed neemt je op satirische wijze mee langs de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Een eigentijdse cabaretmusical met een grote dosis humor, satire en nieuwe muziek.

Op bezoek in het ouderlijk huis zitten Hannah (Renée de Gruijl) en broer Pieter (Martijn Kardol) bij moeder Marjan (Annick Boer). Beide millennials hadden verwacht hun leven nu wel op de rit te hebben, maar niets lijkt minder waar. Tot overmaat van ramp, zit er een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk (Bart van Veldhoven), de nieuwe “lifecoach” van Marjan. 

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat in een snelveranderende wereld waarin een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit? De generaties gaan op zoek naar verbinding en omarmen het ongemak wat daarbij komt kijken.

Cast & Info

Regie Wimie Wilhelm, Peter van de Witte
Spel Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl en Bart van Veldhoven
Overige Maarten Hopman (script en liedteksten), Ezra van Nassauw (muziek)
Ik wil Scholieren, Humor

Recensies

Alle componenten in deze voorstelling passen als een op maat gemaakt kostuum in elkaar.

TheaterParadijs

De nummers zijn verrassend en pakkend. Af en toe merk je zelfs vleugen van Annie M.G. Schmidt in de teksten voorbijkomen. (...) Deze voorstelling is een verademing voor het komende musicalseizoen.

Musicalsites

Oatmilk Studio staat nog in de kinderschoenen, maar met deze tweede productie is het productiebedrijf een stapje volwassener geworden.

Trouw

De sterke liedjes, met spitse teksten van Maarten Hopman en speelse melodielijnen van Ezra van Nassauw, maken nieuwsgierig naar wat deze makers nog meer zullen bedenken.

de Volkskrant