Koolhovens Keuze - Thema James Bond - Octopussy

Octopussy

Thema James Bond > film Octopussy

Filmzaal
Inleiding
Bestel
Meer info

Martin Koolhoven behoeft eigenlijk geen introductie. Als een van de bekendste Nederlandse filmmakers van Nederland deelt hij zijn inzichten in film al jarenlang in programma’s als Op1De Wereld Draait Door en zijn eigen tv-programma De Kijk van Koolhoven.

Zijn films (ondermeer Brimstone, Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter) wonnen vele gouden kalveren, draaiden op grote festivals als Berlijn en Venetië en werden verkocht aan de hele wereld.

In Koolhoven Keuze deelt Martin aan de hand van door hem uitgezochte scènes zijn inzicht in film, doorspekt met geestige anekdotes en meningen over van alles en nog wat.

Thema James Bond > film Octopussy

Een krankzinnige Russische generaal stal juwelen uit het Kremlin en verving die door vervalsingen. Geheim agent 009 wordt dood aangetroffen met een vals Fabergé ei. Dit had hij gestolen van de spionne die zich Octopussy noemt. Geheim agent 007, James Bond, moet uitzoeken waarom een Rus het Kremlin besteelt.

Heb je een Cinevillepas dan betaal je een toeslag voor deze mooie, lange avond. (Let wel op dat je Cinevillepas dan ook nog geldig is.)

Filmzaal
Inleiding
Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 28,00
Cineville + Toeslag
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie John Glen
Spel Roger Moore, Maud Adams, Louis Jourdan e.a.
Overige 1983 GB/VS | 210 min (incl. pauze)
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl