De Mol en de Paradijsvogel

OpusOne

Met vier-sterren bekroonde musical over identiteit en queer rolmodellen

Grote Zaal
Serie
Bestel
Meer info

Wegens overdonderend succes keert De Mol en de Paradijsvogel terug naar de theaters. De musical over identiteit en queer rolmodellen is zowel door de pers als het publiek lovend ontvangen. ‘Deze sprankelende show geeft je vertrouwen in de toekomst van de Nederlandse musical.’ (de Volkskrant ★★★★)

Verstop je je eigen identiteit als een mol in de grond, of pronk je met je verenpracht als een echte paradijsvogel? In De Mol en de Paradijsvogel blijkt dat een vluchteling uit Syrië en een extravagante Nederlandse televisiepresentator best veel met elkaar gemeen hebben. Ze zijn namelijk allebei opzoek naar een plek waar ze gewoon zichzelf kunnen zijn.

Verbergen wie je bent of je ware kleuren laten zien
De een is Albert Mol, een openlijk homoseksuele performer in een Nederland vlak na de oorlog. De ander is de Syrische vluchteling Wassim, die een dragartiest wil zijn in het hedendaagse Amsterdam. Verstoppen ze zich als mollen onder de grond en houden ze verborgen wie ze eigenlijk zijn? Of laten ze, net als een paradijsvogel, hun ware kleuren zien?

De musical vertelt de verhalen van twee op het oog totaal verschillende personages en de zoektocht naar hun identiteit. De cast bestaat Laus Steenbeeke als Albert Mol, Frans Mulder als Wim Sonneveld en verder Renée de Gruijl, Milan van Weelden en Silyan Elkattabi. Het ensemble van zes dansers geeft de voorstelling een grootse en dynamische allure.

Boek deze voorstelling met voordeel in onze Serie Queer and Proud.

Grote Zaal
Serie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 40,50
1e rang - CJP
€ 38,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Daniël Cohen
Spel Laus Steenbeeke, Frans Mulder, Renée de Gruijl, Milan van Weelden, Silyan Elkattabi e.a.
Overige Daniël Cohen (tekst), Roy Jonathans (choreografie), Jan Groenteman (composities)
Website opusone.nl/demolendeparadijsvogel
Ik wil Tips van de programmeur