Musicalawards Kick Off 2024

Musical Awards: The Kick-Off 2024

Op zondagavond 25 augustus vond de Musical Awards: The Kick-Off plaats. Tijdens deze kick-off krijg je een spectaculair voorproefje van de nieuwste musicalproducties. Zo waren er spectaculaire optredens van onder meer Shrek de Musical, Sister Act en De Mol en de Paradijsvogel. Een aantal musicals is dit seizoen ook in Amstelveen te bewonderen.

Swingend optreden Saturday Night Fever
Buddy Vedder en Esmée Dekker brengen disco weer helemaal tot leven met Saturday Night Fever! Samen met het ensemble wordt de zaal teruggebracht naar de jaren 70 met The Bee Gees, How Deeep is Your Love en Staying Alive. Helemaal zin gekregen in deze swingende musical met de grootste hits van The Bee Gees? Op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zondag 2 februari zie je Saturday Night Fever in onze schouwburg.

Info & kaarten

Shrek de Musical
Met het nummer I'm a Believer gaven de hoofdrolspelers Shrek, Fiona, Ezel en Heer Farquaad een muzikaal voorproefje van Shrek de Musical. De hitmusical met de geliefde oger is maar liefst vier keer te zien op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei 2025.

Info & kaarten

De Mol en de Paradijsvogel
De Mol en de Paradijsvogel is dit seizoen terug in het theater. In de musical wordt het leven van tv- en theaterpersoonlijkheid Albert Mol op een unieke manier afgezet tegen dat van een Syrische asielzoeker. Laus Steenbeeke won voor zijn rol als Albert Mol de Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol in een klein musical. De met sterren overladen musical is bij ons te zien op vrijdag 18 oktober.

Info & kaarten

Josephine B.: Een leven in revue
Leading lady Channah Hewitt maakte enorme indruk als Josephine Baker met het nummer Als je naar me lacht. De musical Josephine B. is een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens. Te zien op donderdag 15 mei.

Info & kaarten

De Grote Slijmmusical (6+)
Na vier succesvolle bioscoopfilms komt Slijm eindelijk naar het theater. Ontdek een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als Slijm is Alles, Gek Op Slijm, Zwemmen in Slijm en KABOEJA! (Mega Super de Bom). De jeugdmusical is op zondag 16 februari te zien in Amstelveen.

Info & kaarten

De complete musical agenda
Voor musicalliefhebbers belooft seizoen 2024-2025 een prachtig theaterseizoen te worden. Met grote (originele) musicalproducties als Malle Babbe, Saturday Night Fever en Onze Jordaan is de agenda snel gevuld.

Musical agenda