Josephine B.

Channah Hewitt (Les Misérables en Tina Turner de Musical)

Een leven in revue

Grote Zaal Bestel
Meer info

Josephine B. vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste revuester: Josephine Baker. Wie kent de dans in het pikante bananenrokje niet, dé grote doorbraak in Parijs voor de van origine Amerikaanse.

Daarna gaat het snel. Pijlsnel. Begin jaren 20 van de vorige eeuw maakt Josephine haar debuut op Broadway en wordt zo de eerste zwarte ‘superster’.

Ze windt niet alleen het publiek om haar vinger, maar ook een hele reeks mannen. Als spionne sluit ze zich aan bij het Franse verzet. Ook gebruikt ze haar naam en roem in de strijd tegen rassendiscriminatie. Josephine Baker blijkt meer, zoveel meer te zijn dan een zangeresje gehuld in veren.

Met prachtige songs
Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens.

Met Channah Hewitt (TINA - De Tina Turner Musical & Les Misérables) als Josephine, omringd door acht knappe, dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig live-orkest.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 41,05
1e rang - Normaal
€ 45,50
1e rang - CJP
€ 43,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Martin Michel
Spel Channah Hewitt, Leo-Alexander Hewitt, Yoran de Bont, Yannick Plugers, Martijn Vogel, Victor Marinus e.a.
Overige Frank van Laecke (script), Allard Blom (script & liedteksten), Sam Verhoeven (muziek), Steven van Gool (muzikaal leider), Arno Bremers (decor & kostuum) en De Graaf & Cornelissen Entertainment (producent)
Website josephinebaker.nl
Ik wil Tips van de programmeur