Feb26 GZ Kikker Is Verliefd Vierkant Zonder Logo (C) Max Velthuijs
Mrt04 GZ Theater Terra Jungleboek Artwork Liggend (1)
Mrt03 GZ ISH FTBLL Tour Beeld Notxt Liggend

Vier de voorjaarsvakantie in Amstelveen

In de voorjaarsvakantie is er weer van alles te beleven in onze schouwburg en cinema. Een bomvol programma met voorstellingen, films, de Musical4daagse en het Prentenboekjesfestival.

Geniet op za 25 feb van Robin Hood de musical (8+), een spannend avontuur voor jong en oud. Voor de kleintjes komen Kikker en zijn vriendjes op zo 26 feb naar het theater met de spetterende familiemusical Kikker is Verliefd (3+).

FTBLL – Can you kick it (8+) op vr 3 mrt is een indrukwekkende familieshow vol breakdance en freestyle voetbal. Meer zin in een beestachtig leuke voorstelling over de avonturen van Mowgli en zijn vrienden? Kom dan naar Jungleboek de Musical (6+) op za 4 mrt.

Prentenboekjesfestival

Tijdens het Prentenboekjesfestival op zo 5 mrt ontdek je alles over de boerderij. Bezoek met het hele gezin de voorstellingen Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) en Boer Boris is de baas (4+). Tussen de voorstellingen door kunnen kinderen lekker spelen in de foyerspeeltuin.

En natuurlijk is er weer de Musical4daagse (6 t/m 12 jaar), waar je in vier dagen een musical maakt en uiteindelijk opvoert voor echt publiek! 

Films voor alle leeftijden

In Cinema Amstelveen draaien we elke dag de leukste jeugdfilms. Zodra de titels bekend zijn, vind je op deze pagina het programma.