Jan23 KZ Xclusiv 2425 TC SCULPTOR F JB Strijk Sibe Kokke Liggend PF

Xclusiv Company

Sculptor

Alles is mogelijk – een inspirerend verhaal over tegenslag en succes

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Beleef de kracht van doorzettingsvermogen in Sculptor, een unieke theaterbelevenis waarin B-boys, te midden van pulserende beats en rauwe uitdagingen, hun verhaal van groei en overwinning dansen. Verwacht echte verhalen, echte passie en next level dans die resoneert met iedereen die droomt en streeft.

Via een meeslepende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst word je meegenomen op een ontdekkingsreis langs de vier elementen die de kern vormen van hun community. Hun overtuigingen, tegenslagen en successen smelten samen tot een inspirerend verhaal over kameraadschap, passie en de zoektocht naar de ultieme versie van jezelf. Met hun dans, waarmee ze de zwaartekracht lijken te trotseren, demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.

Elk moment is een leermoment over zichzelf, elkaar en de wereld. Door elkaar voortdurend uit te dagen en tegelijkertijd te ondersteunen, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden die hen steeds dichter bij hun beste zelf brengen. Met vallen en opstaan ontdekken ze nieuwe paden naar zelfverbetering en ontsluiten zo de Sculptor binnenin, die in ieder van ons verstopt zit.

Ontdek het avontuur van dromen najagen en risico's nemen. Laat je inspireren door een wereld waar doorzettingsvermogen, gemeenschapsgevoel en zelfontdekking hand in hand gaan, gedreven door een krachtige boodschap: Niets kan je stoppen, zolang je onvoorwaardelijk in jezelf blijft geloven!

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 19,45
1e rang - Normaal
€ 21,50
1e rang - CJP
€ 19,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Iets nieuws ontdekken, Language no problem