Mrt18 KZ Tim Hartog Frictie PB (C)Anne Van Zantwijk Liggend Zonder Tekst (HR)

Tim Hartog

Frictie

Observerende comedian speelt met aannames en vooroordelen

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Wie de Rotterdamse Comedy Club Haug weleens bezoekt, weet dat geen comedian in Nederland zijn publieksparticipatie zo in de vingers heeft als Tim Hartog. Middels zijn social media kanalen heeft hij de afgelopen jaren een flink publiek weten op te bouwen.

Door het verzorgen van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference (2023) en een finaleplaats in De Slimste Mens (2024) groeit zijn publiek alleen nog maar verder. Hoogste tijd om zijn vleugels uit te slaan, want Tim is er klaar voor!

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD'er die opgegroeid is in Rotterdam Zuid, bezit meer tegenstrijdigheden die hem gevormd hebben. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek die speelt met aannames en vooroordelen.

Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door de gebaande paden te bewandelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en met de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.

Over Tim Hartog
Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en daarnaast ook een veelgevraagd presentator.

Op televisie was hij te zien bij The Comedy Factory en De Grote Improvisatieshow. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,50
1e rang - CJP
€ 19,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Website timhartog.com
Ik wil Humor, Publiekslievelingen, Jong talent

Eerder geschreven over Tim

Hartog zegt in zijn show: ‘Als je niks te melden hebt, zeg dan niks’, maar Hartog heeft zeker wat te melden

Cabaret.nl

Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad

Jurryrapport Leids Cabaret Festival