The 70's Unplugged

Decade

Het beste van 10 jaar The 70’s unplugged

Kleine Zaal Bestel
Meer info

The 70’s Unplugged is al 10 jaar on the road en dat wordt gevierd met een avond vol met de beste popsongs uit de gouden jaren van de popmuziek, de seventies.

De band heeft een geheel eigen sound opgebouwd met hun versies van klassiekers van Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en veel meer.

Voor deze anniversary-tour maakte The 70’s Unplugged een setlist met hun persoonlijke favorieten van de afgelopen jaren, maar ook met songs die steeds maar niet aan bod kwamen. Verwacht niet alleen prachtige muziek, maar ook de verhalen achter de songs en vermakelijke anekdotes over het on-the-road bestaan van de afgelopen tien jaar.

Vannessa Thuyns en Joost Dobbe nemen je mee naar de tijd van de LP, cassettebandjes en het tijdperk van Love Peace & Happiness. Samen met hun topmuzikanten zorgen zij voor een onvergetelijke muzikale feel-good avond.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 22,15
1e rang - Normaal
€ 24,50
1e rang - CJP
€ 22,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Vannessa Thuyns (zang en piano), Joost Dobbe (zang, gitaar en mondharmonica), René Veerhuis (drums en zang), Leo Mongula (bas en zang) en Jan Willem Verbeek (gitaar en zang)
Website The70'sUnplugged.com