Okt27 KZ Repelsteeltje Het Kleine Theater F Diederickbulstraphotography PF
Okt27 KZ Repelsteeltje Het Kleine Theater F Greetje Mulder SF2

Repelsteeltje (4 t/m 10 jaar)

Het Kleine Theater

Je bent op je allerleukst als je jezelf durft te zijn.

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Er was eens een molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar wie kan dat nou? Dan moet je wel heel bijzonder zijn.

Er ís iemand die dat kan ... maar niemand weet, niemand weet hoe hij heet … Alleen hij zelf. En zijn vriendjes natuurlijk, ook al is hij de enige die ze ziet. Met zijn vliegensvlugge dansvoetjes danst hij zichzelf door het leven.

Repelsteeltje van Het Kleine Theater is een muzikale familievoorstelling vol humor voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Over liefde en aandacht. Over anders zijn dan normaal. Dat dat juist heel bijzonder is. ‘Je bent op je allerleukst als je jezelf durft te zijn.’

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren bij diverse theatergezelschappen te hebben gewerkt en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 13,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Vincent Rietveld
Spel Anke Engels, Vimala Nijenhuis en Christopher van Duijn
Website hetkleinetheater.nl/repelsteeltje