Okt20 KZ Oud Pepijn Meeuws Karen Van Gilst 2 HR
Okt20 ZZ Hello Cello OUD SF2

Oud (6+)

Pepijn Meeuws en Emile Visser

Een muzikale reis over jezelf zijn, jong of oud

Wat is je leeftijd eigenlijk? Enkel een getal? En wat betekent het als je oud bent, of jong? Hoe klinkt stokoude muziek, en hoe klinkt muziek van nu? Waarom dank je iets af, en waarom bewaar je iets? Hoe spannend zijn oude dingen...  

Cellisten Pepijn Meeuws en Emile Visser nemen je mee op een beeldende en muzikale reis, waarin humor en ernst elkaar afwisselen. Je hoort het mooiste muzikale repertoire dat je je maar kunt bedenken: van Middeleeuwse muziek tot jazz en van wereldmuziek tot rock. Een samenspel tussen klassieke en hedendaagse muziek en vrij mime, gecombineerd met goochelarij, humor en poëzie.

Oud laat zien en horen hoe krachtig je kunt zijn als je bent wie je bent: oud of jong, vies of schoon. 

Hello Cello Dag
Deze voorstelling maak onderdeel uit van de Hello Cello Dag. In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Schouwburg Amstelveen en Platform C de Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft.

Net als op de Cello Biënnale zelf, die in het Muziekgebouw plaatsvindt, zijn er voorstellingen/concerten, gratis workshops, gratis masterclasses en overige activiteiten. Er zijn zowel betaalde als gratis evenementen. Kom je ook gezellig langs? Lees er hier meer over. 

Kleine Zaal
Festival
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 15,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 10,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Martin Hofstra
Spel Pepijn Meeuws en Emile Visser
Ik wil Met de hele familie, Met randprogramma