Mrt30 KZ Maaike Outboter & Eric Corton F Annemieke Van Der Togt PF (1)

Maaike Ouboter & Eric Corton

Het leven... en andere blessures

Nieuwe liedjes en diepere thema’s

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Let op deze voorstelling is in 2025 te zien!

Wegens zwangerschap van Maaike Ouboter is deze voorstelling verplaatst van zaterdag 30 maart 2024 naar deze datum, woensdag 23 april 2025. Bezoekers zijn geïnformeerd.

Het leven... en andere blessures
Na hun eerste en zeer succesvolle theaterprogramma Harnas van Glas gaan Maaike en Eric samen een stap verder. In deze gloednieuwe voorstelling Het Leven… en andere Blessures dagen ze elkaar muzikaal nog meer uit.

Ze spelen en zingen nieuwe liedjes, door hen samen geschreven, en duiken dieper in de thema’s die hen dagelijks bezighouden. Net als de vorige keer gaan ze daar open en eerlijk over in gesprek. Op zoek naar wat ons als mensen samenbrengt….en vooral ook samen houdt.

Een bevlogen voorstelling over het constant verglijden van de tijd, de ongrijpbaarheid van je gevoel en diepe liefde voor het leven.

Beste Singer Songwriter
De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep wist te raken met het nummer Dat Ik Je Mis. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 23,50
1e rang - CJP
€ 21,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Maaike Ouboter & Eric Corton