Feb04 GZ Promobeeld Hiphop Circus Vierkant F Michel Schnater PF

ISH Dance Collective

Hiphop Circus

Wervelende mix van breaking, urban sports en circus

Grote Zaal Bestel
Meer info

In deze explosieve voorstelling brengt choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samen met de circusdiscipline. Een groep performers, bestaande uit freerunners, spectaculaire hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters, verkennen de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde.

Telkens dagen zij elkaar uit en zoeken ze naar een nieuwe balans van rust, energie, ruimte en kracht. Een energieke show waarbij de performers met elkaar clashen, elkaar uitdagen en vervolgens samensmelten tot één geheel.

In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen. De performers spelen in hun bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond.

DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl BMX’ers, skaters, breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines laten zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit.

ISH Dance Collective
Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

ISH Dance Collective is ook op do 24 apr te zien met Denden Karadeniz.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 25,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marco Gerris
Overige Marco Gerris (choreografie)
Website ISHDanceCollective.com
Ik wil Language no problem