Apr24 KZ ISH Dance Collective Denden Karadeniz Home F Shotsbyjuv Liggend 2 PF

ISH Dance Collective - Denden Karadeniz

Home

Laat je betoveren door beweging en muziek

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In de intieme setting van een huiskamer ontvouwt zich een betoverende choreografie waarin alledaagse objecten tot leven komen. Dansers gebruiken de meubels, deuren en ramen als hun speelveld, terwijl ze een verhaal van verbinding, emotie en menselijke interactie vertellen in een vertrouwde omgeving.

Stap binnen in de wereld van Home, een adembenemende voorstelling die de betekenis van thuis verkent. Home neemt je mee op een verrassende reis, waarbij dansers de essentie van huiselijkheid, verbondenheid en verlangen verkennen. Laat je betoveren door beweging en muziek die het gevoel van thuiskomen versterken. Door Home besef je dat thuis dé plek is waar je jezelf kunt zijn.

Denden Karadeniz
Denden Karadeniz is als danser bekend van tv (SYTYCD) en van ISH (Elements of Freestyle, Jungleboek), maar hij is daarnaast ook choreograaf en oprichter van Zero Dance Theatre: het eerste hiphop/ contemporary fusion gezelschap van Nederland. Met zijn roots in de battle scene, ervaring op televisie en liefde voor theater creëerde hij zijn eigen unieke floorwork techniek Zero gebaseerd op een mix van breakdance en contemporary, die hij nu over de hele wereld doceert. De voorstelling Home komt tot stand onder de vleugels van ISH Talent, een initiatief van ISH waarbij nieuwe makers een podium wordt geboden.

ISH Dance Collective is ook op di 4 feb te zien. Denden Karadeniz is ook op vr 29 nov te zien met zijn eigen gezelschap Zero Dance Theatre. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 23,00
1e rang - CJP
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Overige Denden Karadeniz (choreografie)
Website ISHDanceCollective.nl
Ik wil Language no problem