Dec04&05 GZ Hans Klok PF Liggend Zonder Tekst

Hans Klok

Face the Future

A magical journey through time

Grote Zaal Bestel
Meer info

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Een digitale dubbelganger met een eigen wil
Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Deze digitale dubbelganger ontwikkelt echter al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn.

Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen, is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer de mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok.

Magic Seats
Maak je bezoek aan Face the Future extra magisch met Magic Seats. Deze speciaal geselecteerde stoelen staan niet alleen op de beste plekken in de zaal, ook krijg je na afloop toegang tot de exclusieve meet & greet met Hans Klok. Onder het genot van een drankje krijg je de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen én om dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Magie was nog nooit zo dichtbij. Wacht niet te lang met bestellen, want het aantal Magic Seats is beperkt!

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 64,50
Magic Seats - Magic seats
€ 99,00
1e rang - CJP
€ 62,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Stanley Burleson
Spel Hans Klok met zijn Diva’s of Magic
Website https://hansklok.com/
Ik wil Grote namen