Feb02 GZ Fajah Lourens Killermindset PB 1

Fajah Lourens

Killermindset

Gebaseerd op haar Killerbody boeken (400.000 verkochte exemplaren)

Grote Zaal Bestel
Meer info

Ontdek de Kracht van jouw keuze tijdens de killermindset motivatie talk van Fajah Lourens.

Wat als je vandaag besluit om de echte versie van jezelf te worden? Om de maskers af te zetten en te kiezen voor jouw ware zelf? Tijdens mijn theatertour zullen we samen verkennen wat het betekent om jezelf op nummer één te zetten, met moedige keuzes die leiden tot persoonlijke groei en authenticiteit.

Elke dag staan we voor keuzes. Kiezen we voor zekerheid of volgen we ons hart? Voor comfort of groei? Deze tour neemt je mee op een reis door deze dagelijkse beslismomenten, waar je leert om te kiezen voor wat echt belangrijk is: jezelf.

Ondernemerschap
Ondernemen gaat over meer dan zakendoen; het gaat om passie en het volgen van je hart. Ik deel mijn eerlijke, soms pijnlijke ervaringen van het ondernemerschap. Ontdek hoe jij je dromen kunt waarmaken en begin aan jouw eigen reis van ondernemerschap.

Maar loslaten speelt ook een cruciale rol in ons vermogen om vrij te zijn. Tijdens deze talk leer ik je hoe je kunt loslaten en kiezen voor je hart. Ben jij klaar om de vrijheid te omarmen om jezelf te zijn en je eigen pad te volgen?

Deze talk daagt je uit om dat verhaal te herschrijven. Ben jij klaar om de auteur te worden van je eigen leven?

Een avond vol genieten
De killermindset talk is de perfecte combinatie tussen genieten van een fantastische avond met muziek, dans en gastsprekers als Joep Rovers en het verkrijgen van inzichten om patronen te doorbreken.

Koop je ticket vandaag nog en doe mee aan deze inspirerende reis. Ben jij klaar om je ware zelf te ontdekken?

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 35,00
1e rang - CJP
€ 33,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Met gastspreker Joep Rovers
Ik wil Uit met vriendinnen