Feb02 GZ Fajah Lourens Killermindset PB 1

Fajah Lourens

Killermindset

Gebaseerd op haar Killerbody boeken (400.000 verkochte exemplaren)

Naar aanleiding van het nieuwe boek Killermindset betreedt Fajah Lourens de theaters met een inspirerend theatercollege. Deze voorstelling belooft een interactieve en motiverende ervaring te worden.

Zonder enige opleiding heeft Fajah meerdere succesvolle ondernemingen opgericht. Ze gelooft sterk in de kracht van gedachten en heeft haar droomcarrière, droomhuis en droomleven gemanifesteerd. Ze wil deze inzichten en tools nu delen met haar publiek. Zoals Fajah zelf zegt: 'Als ik het kan, kun jij het ook.'

Tijdens de theatershow deelt Fajah haar verhaal over vallen en opstaan, doorzetten bij tegenslagen en strategieën om je goed te voelen. Het is een dynamische en interactieve show met als doel jou te inspireren, motiveren en activeren om de beste versie van jezelf te ontplooien.

Over Fajah Lourens
Fajah werd voor het eerst bekend bij het grote publiek in 2002 dankzij haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2016 bracht ze haar eerste boek The Killerbody Plan uit, dat meteen een bestseller werd en maar liefst 78 weken in de bestsellerlijsten bleef staan.

Na dit enorme succes lanceerde ze haar eigen lijn van proteïne producten onder de naam Killerbody, nu verkrijgbaar in meer dan 2.000 supermarkten in Nederland en België. Tijd voor deze onderneemster om verhalen die ze voor het theater bewaarde met het publiek te delen.

Grote Zaal
Bijgeboekt
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 35,00
1e rang - CJP
€ 33,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Bijgeboekt