Nov15 KZ Duizend Aanslagen Obamas Raymi Sambo Maakt Beeld Bart Grietens, Tamer Al Sadat, Hollandse Meesters PF (1)

Duizend aanslagen op de Obama's

Raymi Sambo Maakt

Achter de schermen van hoop

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In Duizend aanslagen op de Obama's wordt een biopic gemaakt van het echtpaar tijdens pittige relatietherapiesessies. Gaandeweg komen de acteurs die de Obama’s moeten vertolken in de knel met hun personages. Want hoe speel je iemand waarvan je alleen de buitenkant kent?

Een biopic van de Obama’s
Acht jaar na hun vertrek uit het Witte Huis zoeken Barack en Michelle Obama naar hun plek in de samenleving. Michelle is een bestsellerauteur en een van de invloedrijkste Amerikanen van dit moment. Barack reist over de hele wereld om lezingen te geven en campagnes te voeren. Maar in een wereld van extremisme en centrumrechts denken neemt hun relevantie en invloed af.

In Duizend aanslagen op de Obama's wordt een biopic gemaakt van het echtpaar tijdens pittige relatietherapiesessies.  Het moet een meeslepend verhaal worden over de periode in het Witte Huis waar ze zich nooit echt thuis voelden. Een periode waarin ze continu concessies moesten doen en vrijwel nooit  voldeden aan de verwachtingen van met name de zwarte gemeenschap. Hebben ze hun eigen identiteit ontkend voor het grotere plaatje?

Een radicaal verhaal van hoop en verandering
Gaandeweg komen de acteurs die de Obama’s moeten vertolken in de knel met hun personages. Want wie ben je als je acht jaar lang een masker op hebt gehad? Hoe speel je iemand waarvan je alleen de buitenkant kent? De acteurs stellen de keuzes en motivaties van de Obama's ter discussie en dagen vaststaande overtuigingen uit. Zo wordt de biopic een radicaal verhaal van hoop en verandering. Want in welke wereld willen we nu leven? Wat moeten we daarvoor doen? Is er nog hoop? Yes, there is. Is dat makkelijk te vinden? No, it's not.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 22,60
1e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Raymi Sambo
Spel Urmie Plein, Michiel Blankwaardt Thijs Prein e.a.
Overige Sem Anne van Dijk (tekst), Gerardjan Rijnders (dramaturgie)
Website raymisambomaakt.com