Mrt02 KZ Blok & Doos De Grote Haay PB (Tijdelijk)
Mrt02 KZ F Annemieke Van Der Togt Blok & Doos PF

Blok & doos (2 t/m 7 jaar)

De Grote Haay

Poëtische ‘woordeloze’ voorstelling van de makers van Poppetje van papier

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Blok & doos is een poëtische ‘woordeloze’ beeldende voorstelling van de makers én spelers van Poppetje van papier. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld.

In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vierkant, geel is geel, alles is gerangschikt en iedereen heeft een eigen plek. Fijn.

PLOK! Wanneer er een eigenzinnig blok in de doos terecht komt, zijn alle andere blokken van slag. Want dit blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven. Het nieuwe blok zet de boel letterlijk op z’n kop.

Hij laat de andere blokken zien dat door samen met verschillende vormen iets op te bouwen er de mooiste nieuwe dingen kunnen ontstaan.

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Het collectief maakt beeldende verrassende voorstellingen voor de hele familie. Eerdere voorstellingen van De Grote Haay zijn Johannes de parkiet en Meester Kikker en 1234 Poppetje van papier.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 13,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Mark Haayema
Spel Aniek Stokkers, Dennis de Groot, Christiaan Koetsier
Overige Jan Paul de Bondt (muziek)
Website degrotehaay.nl