Bee Gees Forever

Extra voorstelling bijgeboekt - do 6 nov 2025

Winnaar van The Tribute - Battle of the Bands

Grote Zaal Uitverkocht
Meer info

Wegens het grote succes hebben wij een voorstelling bijgeboekt op donderdag 6 november 2025. Bestel hier je kaarten voor die datum. 

You should be dancing
Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan tv-hit The Tribute - Battle of the Bands. En… ze hebben gewonnen! Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen. Leuk nieuws: ze trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To Love Somebody, Tragedy, Stayin’ Alive en How Deep Is Your Love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal... en meer. Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn blazen samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven in… en dat werd hoog tijd. 

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij er zeker gedanst gaat worden.

Grote Zaal Uitverkocht

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 40,50
2e rang - Normaal
€ 39,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Mike Ott (Barry Gibb, zang en gitaar), Martijn Bakker (Maurice Gibb, zang en toetsen), Jeffrey Italiaander (Robin Gibb, zang), Yme van Elsloo (drums), Rik Haker (gitaar) en Kevin Kos (basgitaar)
Website BeeGees.nl
Ik wil Publiekslievelingen