Okt13 KZ Anansi De Spin Sterker Dan De Olifant I Moldybyrd Studio 2

Anansi de spin - sterker dan Olifant (4 t/m 7 jaar)

Vanaf2 Producties

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham presenteert Vanaf2 Producties de poppentheatervoorstelling Anansi de spin – sterker dan Olifant.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lekker fruit.

Daar zegt Olifant geen nee tegen, ze is immers de sterkste van het woud. Maar Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plannetje bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Wonderlijk en muzikaal
Met een ingenieus decor en sprankelende muziek word je het verhaal ingezogen. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi, waar hij op sluwe wijze een bananenimperium probeert te beginnen. Maar of dat hem lukt…?

Een wonderlijke, muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar oud waar de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal staat.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 13,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Noufri Bachdim
Spel Abke Bruins of Sofie Habets en Juliann Ubbergen
Overige Ayden Carlo (tekst), Vernon Chatlein (muziek)
Website anansidespin.nl

Recensies

Met liedjes, poppen en een zeer aaibaar decor van Pluck Venema en Annelies Shakison komt het prentenboek van schrijver Iven Cudogham tot leven.

de Volkskrant

…een aanstekelijke voorstelling waarin tekst, muziek, poppenspel en vormgeving naadloos in elkaar passen.

Theaterkrant