Feb23 GZ Woezel En Pip Liggend F Van Hoorne Studios PF
Feb23 GZ Woezel En Pip Sprookjes Uit De Tovertuin F Wim Lanser SF

Woezel en Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin

Het meest vrolijke theateruitje voor klein en groot

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater! Na het succes van onder meer de familieshows Woezel & Pip Sing-a-Long en Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos, nemen ze je nu mee naar een wereld vol magie en plezier.

In de gloednieuwe, muzikale jeugdvoorstelling Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd. Alle vriendjes zijn prachtig gekleed en vertellen om de beurt hun lievelingssprookje. Maar hoe gingen die sprookjes ook alweer?

Kom je ook langs op het magische sprookjesfeestje? De kleintjes kunnen tijdens de show samen met de Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes en de Wijze Varen zingen en dansen op de leukste en vrolijkste liedjes. Dit nieuwe theateravontuur is het meest vrolijke theateruitje voor alle kindjes vanaf 2 jaar.

Kom verkleed en ontmoet jouw vriendjes in het écht
Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kun je de mooiste kleurwerkje maken in de foyer. En Na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk nog langs voor een foto en een dikke knuffel.

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Mark Haayema
Spel Woezel, Pip, Buurpoes, Charlie e.a.
Overige Van Hoorne Studios (producent)
Website vanhoorne.com/woezel_pip
Ik wil Publiekslievelingen