Nov17 GZ Crop Hntjong Vreemdding Mdegruyter Ndejong 9315 C2 RGB PF

Vreemd ding (6+)

HNTjong & MartHa!tentatief

Geïnspireerd op de prijswinnende prentenboeken van Shaun Tan

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Vreemd ding is een muzikale en fantasierijke voorstelling die zich afspeelt in een bijzonder universum vol regels en rituelen. Tot het moment dat alles ineens verandert. Hoe ervaar je een wereld die opeens vreemd aanvoelt?

Wonderlijke wezens
Wonderlijke wezentjes zijn hard aan het werk in de vreemde machine. Signaalborden wijzen de weg achterstevoren, een driehoekige telefoon rinkelt onophoudelijk en een groot hoofd stopt nooit met praten. Iedereen doet zijn best om keurig te lopen en de apparaten goed te bedienen. Volg de regels en stel vooral geen vragen.

Maar dan opeens stopt de machine met werken. De nieuwsgierigheid van de wezentjes is niet meer te houden en dus gaan ze op onderzoek uit. Op naar het onbekende.

Over de makers
Voor de voorstelling Vreemd ding lieten Evgenia Brendes en haar medespeler Bram Coopmans zich inspireren door de prentenboeken van tekenaar, Oscar-winnaar en graphic novel-schrijver Shaun Tan. Eindregie is in handen van de tekenaar en theatermaker Jef van Gestel.

Actrice en theatermaker Evgenia Brendes groeide op tussen verschillende talen en culturen. De impact van vertrekken,  je weg zoeken in een nieuw land en een nieuwe wereld vormen de achtergrond van haar werk.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 14,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jef van Gestel
Spel Evgenia Brendes & Bram Coopmans
Website stipproducties.nl/vreemd-ding
Ik wil Met de hele familie, Scholieren