Mrt26 KZ The City She Loves Me F Markengelen PF

The City She loves Me

WAT WE DOEN

Theater over film rond de vraag: wat is een stad zonder jongeren?

Kleine Zaal Bestel
Meer info

The City She loves Me is het vervolg op Angry Young Men en So Far So Good. Tijdens het maken van een filmscript komen drie jongeren erachter dat zij ieder een compleet ander beeld hebben van jongeren, opgroeien en de stad. Wie heeft er dan gelijk? The City She loves Me is theater over film met een toefje film aan het einde.

Drie jongeren maken met drie ervaren filmmakers een film over hoe het leven in de stad eruit zou zien zonder hen. Terwijl ze samen in de writers' room aan het script werken, komen ze erachter dat ze allemaal een heel ander beeld hebben van jongeren, opgroeien en de stad. Wie heeft er dan gelijk? De ervaring van jaren, of de ervaringsdeskundige? Langzaam beginnen scènes uit de film door elkaar te lopen met de gesprekken aan tafel. Maar wat is nu het échte leven?

The City She loves Me wordt gemaakt met drie acteurs en de stemmen van drie jongeren. In een mix van scènes uit de film en gesprekken in de writers' room spelen ze zowel de filmmakers als de jongeren, van wie ze de stemmen ongenadig goed playbacken. Ze springen op een hilarische manier heen en weer tussen het volwassen perspectief en de jonge ogen, tot je je gaat afvragen wie nu precies wat zegt en vooral wat waar is.

The City She loves Me is theater over film met een toefje film aan het einde.

Over de makers
Ook bij dit project werkt het gezelschap WAT WE DOEN intensief samen met een groep jongeren. Zij maken de korte film en gaan met theaterpubliek in gesprek over wat ze zouden doen als zij onzichtbaar waren.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Vrije plaatskeuze - Normaal
€ 20,00
Vrije plaatskeuze - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Floris van Delft
Spel Mees Hilhorst, Laurien van Rijswijk e.a.
Overige Floris van Delft (tekst)
Website watwedoen.nl
Ik wil Iets nieuws ontdekken, Scholieren