Mrt30 GZ Sonja Toneelgroep Maastricht F Govert De Roos PF

Sonja

Toneelgroep Maastricht

Onverbiddelijk, onverschrokken, Sonja Barend!

Angela Schijf kruipt in de huid van Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow. In het toneelstuk Sonja gaat de populaire talkshowhost de confrontatie aan met de spoken in haar leven: de vragen zonder antwoord.

Annet Bremen tekent voor een nieuwe toneeltekst gebaseerd op Sonja Barends memoires: de bestseller Je ziet mij nooit meer terug. In een regie van Servé Hermans gaat de populaire talkshowhost de confrontatie aan met de spoken in haar leven: de vragen zonder antwoord.

Het verhaal
Live op televisie. De Rode Hoed vol publiek. De openingstune klinkt. Sonja is gestart. Onverschrokken kruist ze vanavond de degens met de criticus die haar al jaren neersabelt in de krant. Aan de talkshowtafel durft ze altijd alles te vragen, ook aan deze gast nodig op z’n nummer gezet moet worden.

Maar thuis aan de keukentafel krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder niet gesteld. Spreken over het gruwelijke lot van haar Joodse vader in de oorlog lijkt onmogelijk.

Een pleidooi voor het stellen van vragen
Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Servé Hermans terug naar de grote zalen van de theaters. Sonja is de vierde samenwerking van Angela Schijf en Hermans. Een pleidooi voor het stellen van vragen. Een ode aan het gesprek. Onverbiddelijk, onverschrokken, Sonja Barend!

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 33,00
1e rang - CJP
€ 31,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Servé Hermans
Spel Angela Schijf e.a.
Overige Annet Bremen (tekst)
Ik wil Matinee/middagvoorstelling