Jan12 GZ Sneeuwwitje Staand PF

Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

Een epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid

Grote Zaal Bestel
Meer info

Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern is een hartverwarmende voorstelling over liefde voor jezelf, elkaar en moeder aarde.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater neemt je mee in een avontuurlijke en epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Elise Berends heeft een verfrissende en verrassende bewerking gemaakt van het klassieke sprookje en gaat daarmee terug naar de kern van het verhaal

Het verhaal
Ver hier vandaan, in een adembenemend wild land, groeit de prachtige prinses Tourmalynn op als een bijzonder meisje dat een is met de natuur. Wanneer haar moeder op mysterieuze wijze overlijdt, trouwt haar vader met Alvena. Een beeldschone maar kille vrouw.

De nieuwe koningin heeft een magische spiegel. Op een dag vertelt de spiegel dat Tourmalynn mooier is dan zij. De koningin geeft een jageres, die van jongs af aan al Tourmalynns beste vriendin is, de opdracht de prinses te doden.

Tourmalynn vlucht het magische woud in. Ze krijgt hulp van een prins uit een naburig koninkrijk die meer weet van Alvena’s duistere geheim. Wat zoekt Alvena diep in de mijnen, en lukt het Tourmalynn om samen met haar vrienden, de prins en de mijnwerkers de boze koningin met haar allesverwoestende jaloezie te verslaan?

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,50
1e rang - CJP
€ 22,50
1e rang - Kind t/m 12 jaar
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Elise Berends
Spel Ashley Veldhuyzen (choreografie)
Website njmt.nl
Ik wil Met de hele familie