Shrek de Musical

Met René van Kooten en Linda Verstraten

De hitmusical met geliefde oger komt in 2025 naar Amstelveen

Van Hoorne Studios brengt Shrek de Musical naar Amstelveen! Met René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona belooft dit een magisch mooie musical te worden voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans van de populaire DreamWorks animatiefilms.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt.

Vol humor en onverwachte wendingen
Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak.

De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten.

Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal
Vakantie
Bestel
Grote Zaal
Vakantie
Bestel
Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 39,50
1e rang - CJP
€ 37,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bas Groenenberg
Spel René van Kooten, Linda Verstraten, Qshans Thode, Darren van der Lek, e.a.
Website shrekdemusical.nl
Ik wil Met de hele familie, Humor, Grote namen

Ontmoet de cast