Jan19 KZ Plan B Beumer En Drost Beeldontwerp Afke Pricker Ligged PF (1)

Plan B** (8+)

Beumer & Drost

Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Plan B** is de nieuwe ingenieuze filmtheaterproductie van Beumer & Drost in de reeks: Dick Bos, Ingeblikt, De Man met de Bakkebaarden en Het Ding.

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Huis en haard verliet hij om hier de laatste fase in te gaan van een bijzondere gedaanteverwisseling. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces.

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen.

Wees erbij als Beumer & Drost de reddingsoperatie vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp.

Over Beumer & Drost
Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief als van nieuw opgenomen materiaal. Het verleent het gezelschap de mogelijkheid om op een inventieve manier te spelen met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor zowel jong áls oud.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 14,50
1e rang - CJP
€ 12,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Michael Helmerhorst
Spel Peter Drost
Overige Peter Drost (tekst)
Gezelschap url beumerendrost.nl
Ik wil Met de hele familie