Dec29 KZ Maar Wat Er Ook Gebeurt Er Klinkt Muziek PF

Olga Zuiderhoek en Gerard Bouwhuis

Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek

Naar Olga’s lievelingslied van Ischa Meijer

Kleine Zaal
Reprise
Bestel
Meer info

Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek is het refrein van Wintertenen, luizen en eczeem, de typhus en de kanker en de griep van Ischa Meijer, Olga’s lievelingslied. Wegens groot succes is deze voorstelling bijgeboekt!

Het werd de titel van dit programma van Olga Zuiderhoek over muziek uit de 20e eeuw en ze wilde Gerard Bouwhuis voor de muziek waar het om draait: Bartok, Antheil, Andriessen, Breuker, Gershwin, Johnny & Jones en natuurlijk Stravinsky. Kees Prins tekent voor de regie.

Vaak grappig, soms woestmakend droevig
Ze laten de doden meespelen: Gerard speelt met Breuker, Olga zingt met Ischa. Kom kijken naar dit totaaltheater op 5 vierkante meter dat vaak grappig, soms woestmakend droevig is, maar waar hoe dan ook muziek klinkt.

Gerard speelt en Olga vertelt waarom. ‘De 20e eeuw telt 2 wereldoorlogen, ik heb ze beide misgelopen, hoeveel mazzel kan je hebben.'

Publieksreacties
In december 2023 was Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek eerder bij ons te zien. De voorstelling werd toen lovend ontvangen door onze bezoekers. Enkele publieksreacties luidde: 'Wat een heerlijke fijne persoonlijke avond met veel anekdotes en muziek; aanrader!' en 'Heel erg leuk, zowel muzikaal als de reis door de tijd'.

Kleine Zaal
Reprise
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,00
1e rang - CJP
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Kees Prins
Spel Olga Zuiderhoek
Overige Gerard Bouwhuis (piano)
Website https://olgazuiderhoek.nl/