Malle Babbe

De Rob de Nijs musical

Zijn hits, zijn affaires en zijn grote liefde

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe. Het laatste project van de zanger, in samenwerking met Joop van den Ende. Het wordt een avond vol herkenbaarheid en al zijn grote hits.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Rob’s leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. Door de ziekte van Parkinson is hij intussen tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen.

Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogte- en dieptepunten uit zijn rijke en spraakmakende carrière. Het winnen van zijn eerste talentenjacht, een optreden in Voor De Vuist Weg bij Willem Duys, de eerste hit Zachtjes tikt de regen, het grote succes van Banger Hart en nog veel meer.

Zijn affaires. Zijn grote liefde.
En hoe zat het al die jaren nou echt met Rob’s liefdesleven en de honderden affaires? Jet wil de onderste steen boven hebben. Dit levert herkenbare, breekbare maar ook humoristische momenten op. Een sterrencast brengt het verhaal en alle grote hits tot leven in een prachtige setting met live orkest.

Ga mee op deze fantasierijke reis en laat Rob je nog een keer terugvoeren naar de kroegen met blond schuimend bier waarin hij afrekent met de heren van fatsoen.

Wie speelt Rob de Nijs?
Na een grondig auditieproces zijn er nog twee personen in de running voor de felbegeerde titelrol. Zij worden de komende maanden intensief begeleid middels workshops, lezingen en coachingsessies. Met als doel om niet zozeer een dubbelganger te vinden maar een acteur die de vereiste combinatie van zang- en acteertalent heeft om de unieke persoonlijkheid en klank van Rob de Nijs recht te kunnen doen. In september wordt de knoop doorgehakt en zal bekend zijn wie Rob gaat vertolken in de musical Malle Babbe.

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel
Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 62,50
1e rang - Normaal
€ 63,50
2e rang - CJP
€ 60,50
1e rang - CJP
€ 61,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Carline Brouwer
Overige Dick van den Heuvel (script) en Jeroen Sleyfer (muzikale supervisie)
Website https://www.mallebabbemusical.nl/