Je mag ook niks meer zeggen

George & Eran Producties

Een conflictkomedie over verschuivende grenzen

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Eran Ben-Michaël en Jonata Taal spelen in deze conflictkomedie over verschuivende grenzen.

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld.

Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt, want een misstap is zo begaan…

Over George & Eran Producties
George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt.

Met hun voorstellingen geven zij een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en onze stad of buurt. Zo proberen ze grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, de brieven van Mia en Jihad van Liefde.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,50
1e rang - CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Wimie Wilhelm
Spel Eran Ben-Michaël en Jonata Taal
Overige Eran Ben-Michaël (tekst)
Website georgeeneranproducties.nl