Jan05 GZ GISELLE Staand F Jan Hoek PF

Giselle (8+)

De Toneelmakerij & DOX

Stampend dans- en muziektheaterspektakel met de energie van de straat

Grote Zaal Bestel
Meer info

Giselle is een van de beroemdste balletten ter wereld. De Toneelmakerij en DOX presenteren een actuele bewerking vol songs, beats en hiphop.

Giselle en haar matties zijn een crew. Het pleintje is hun thuis, hier chillen ze, dansen ze en steunen ze elkaar als ze moeten dealen met onbetrouwbare ouders en drammende docenten. Maar op een dag komt queen bee Giselle niet opdagen en staat hun wereld op zijn kop. Heeft die mysterieuze jongen daar soms iets mee te maken? Dromen die werkelijkheid worden - kan dat echt?

Over de makers
De Toneelmakerij, met jarenlange ervaring in de grote zaal (1000+1 Nacht, De Toverfluit, As you like it) en DOX bundelen hun krachten. Vijfvoudig Krekelwinnaar Timothy de Gilde maakte eerder samen met Joachim Robbrecht en Dalton Jansen stampende jeugdvoorstellingen waarin dans en spel in elkaar overlopen. Nu brengen zij deze knallende ontmoeting tussen dans, tekst en live zang. Giselle is een moddervette viering van de chosen family voor iedereen vanaf 8 jaar.

Extra verdieping met de Club van 6 voor 60
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van onze Club van 6 voor 60 met zes verdiepende avonden rond vijf bijzondere voorstellingen. Lees hier meer over de Club van 6 voor 60 en meld je aan voor de tweede editie.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 13,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Timothy de Gilde en Dalton Jansen
Spel Nina van Tongeren en Joachim Robbrecht
Overige Charlie Chan Dagelet, Leendert de Ridder e.a.
Website stipproducties.nl/giselle/
Ik wil Met de hele familie