Apr20 GZ Scènefoto Fien & Teun De Musical F Wim Lanser SF1

Fien & Teun De Musical (2+)

Circus op de boerderij - Van Hoorne Studios

Leerzaam, grappig en vol interactie

Het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater voor een vrolijk circusavontuur.

Na het grote succes van hun derde bioscoopfilm, is het vrolijke circusavontuur uit de film nu ook te beleven in het theater. Zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien en Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop tijdens deze onvergetelijke familiemusical.

Een bijzonder feest met circusacts
Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer.

Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk... Kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest ook écht geheimhouden? En zal het ze lukken om alle circusacts op tijd klaar te hebben?

De muzikale familievoorstelling Fien & Teun De Musical – Circus op de Boerderij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in onze foyer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,00
1e rang - CJP
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Stijn Mac Gillavry
Spel Fien, Teun en alle dierenvriendjes
Website vanhoorne.com/fien&teun

Scènefoto's