Apr13 GZ Nachtefteling Staand A4 F Axel Drenth (Avfotoreportages) PF

Een nacht in de Efteling

Jon van Eerd regisseert komisch avontuur met magisch randje

Spannend als een achtbaan die door een spinnenweb schiet

In deze hilarische voorstellig komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de traditie van de komedies van Jon van Eerd samen tot een explosieve, unieke en onvergetelijke voorstelling.

In Een nacht in de Efteling neem je plaats in een achtbaan van te gekke situaties en dolkomische Harrie Vermeulen-achtige ontwikkelingen. Dit is een niet te missen, unieke samensmelting van de betovering en verwondering uit de Efteling tot een hysterisch grappige achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent.

Allesbehalve een ‘gewoon’ pretpark
Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt.

De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?

Een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur
Wat volgt is een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij je meegenomen wordt in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling, zoals je de Efteling nog nooit hebt beleefd.

De Efteling staat garant voor een wereld vol wonderen. En de tekst en regie van Jon van Eerd staat garant voor een avond vol plezier en dagen napret. Eindelijk écht een voorstelling voor alle leeftijden.

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 28,50
1e rang - CJP
€ 26,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jon van Eerd
Spel Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder
Overige Jon van Eerd (tekst)
Ik wil Met de hele familie, Humor