Nov03 KZ De Prinsenjurk En De Gouden Knoop (8+) PB Doorisabellevanputten

De Prinsenjurk en de Gouden Knoop (8+)

Dook van Dijck

Een modern sprookje over expressie en zelfvertrouwen

Kleine Zaal Bestel
Meer info

De Prinsenjurk en de Gouden Knoop: een brutaal, betoverend en echt gebeurdverzonnen sprookje over zijn wie je durft, dragen wat je voelt en vertrouwen in jezelf, dus: hup-hup go!

[Eerder werd deze voorstelling aangekondigd onder de titel Lady Charly]

Wanneer de Koningin van Lombardikkedijen een talentenjacht uitschrijft om de perfecte bruid te vinden voor haar zoon prins Charles, vlucht die het Kralingse Kralenbos in met een brandend geheim. De prins wil namelijk alleen trouwen in een jurk die zwiert en zwaait met glitters en kleurtjes...

Als prins Charles daarop in het bos een verlaten ijscokar vindt, is dat het begin van een adembenemend avontuur vol oude geheimen en nieuwe vrienden, drie magische jurken, een knopentrol, een bloedstollende prinsessen-race, een meisje met een stropdas, een tovervloek, kattige influencers, een verdwenen koning en de legendarische gouden knoop. En wie is toch Fournitura, die geheimzinnige markiezin van Katenspekdrecht die steeds opduikt?

Over Dook van Dijck
Dook speelde o.a. bij Orkater, Toneelschuur Producties, het Residentie Orkest, het Nationale Theater, Bonte Hond en was te zien in de musicals De Marathon, Soldaat van Oranje, Het Pauperparadijs en Haal het doek maar op. Daarnaast speelde hij in diverse films.

Scholen
Ook te bezoeken als schoolvoorstelling. Scholen kunnen contact met ons opnemen via [email protected] voor de data en de mogelijkheden.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 14,50
1e rang - CJP
€ 12,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Vincent van den Elshout
Spel Dook van Dijck, Maaike Martens, Annelotte van Aarst
Overige Jeremy Baker (script en liedtekst), Jan en Keez Groenteman (muziek) en Steef de Jong - Groots & Meeslepend (scenografie en kostuums)
Ik wil Tips van de programmeur, Scholieren